Η Σακίρα, βρέθηκε στο fashion show του Viktor & Rolf στο Παρίσι την Τετάρτη και όπως ήταν αναμενόμενο τράβηξε όλα τα φώτα πάνω της.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια που το τελευταίο διάστημα απασχολεί τα ΜΜΕ λόγω του πολύκροτου διαζυγίου της με τον Ζεραρ Πικέ, εμφανίστηκε στο σόου φορώντας ένα αμφιλεγόμενο παλτό, το οποίο είχε πάνω του γραμμένη και… ραμμένη τη λέξη «ΝΟ».

Σακίρα

Η ίδια συνδύασε το outfit με χρυσά πέδιλα και ασορτί μίνι clutch τσαντάκι της Aquazzura.

Η Σακίρα ωστόσο δεν αρκέστηκε να πει το «Όχι» της μόνο φορώντας το παλτό, αλλά στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το CNN κάθεται δίπλα στην Camila Cabello και κουνάει το δάχτυλό της σαν φωνάζει «Όχι».

«Το «ναι» είναι υπερεκτιμημένο», δήλωσε η Shakira όταν ρωτήθηκε για το ιδιαίτερο βλέμμα της που ανασηκώνει τα φρύδια της, «ταυτίζομαι με το «Όχι», είναι μια πολύ δυνατή λέξη», συμπλήρωσε.

Σακίρα

Τα ρούχα σίγουρα εκφράζουν πτυχές του εσωτερικού μας κόσμου. Άλλωστε πολλές σταρ, έχουν χρησιμοποιήσει μπλουζάκια με σλόγκαν ώστε να επικοινωνήσουν τις απόψεις τους ή απλώς θέλοντας να προκαλέσουν το κοινό τους, ή να διαδώσουν πληροφορίες, όπως η Hailey Bieber με το τοπ «Nepo Baby», η ή -απαράδεκτη- Μελάνια Τραμπ με το χακί σακάκι από τα Zara που έγραφε «Δεν με νοιάζει πραγματικά» ενώ βρισκόταν σε ένα καταφύγιο παιδιών μεταναστών στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού.

Γιατί, «όχι» βρε Σακίρα;

Πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να ερμηνεύσουν το «Όχι» της Shakira, υποστηρίζοντας πως αποτελεί ξεκάθαρο μήνυμα προς τον πρώην της. Ωστόσο, ο οίκος Viktor & Rolf εδώ και καιρό έχει εμπνευστεί από την τάση των memes που κυριαρχεί στα social media και θέλησε να εντάξει στην κολεξιόν του τη λέξη «Όχι». Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και στο παρελθόν. Το 2019, ο οίκος είχε ράψει πάνω σε ένα φόρεμα τη φράση «Συγγνώμη που άργησα, δεν ήθελα να έρθω».

Η μόδα έχει να κάνει τόσο με το συναίσθημα όσο και με τα υφάσματα. Και μερικές φορές, η αίσθηση που έχουμε μπορεί να είναι απλώς… αρνητική, επομένως… «ΟΧΙ».