Η Pamela Anderson φαίνεται να έχει κάνει για τα καλά στροφή…στην ποιότητα, αφού δεν σταματά να μας εκπλήσσει, είτε με τη νέα της σειρά από vegan τσάντες, ως κομμάτι του ακτιβιστικού της έργου, είτε, όπως φαίνεται τώρα, με τη συμμετοχή της στο θρυλικό musical Chicago, στο ρόλο της ξανθιάς και χαριτωμένης δολοφόνου, Roxie Hart, η οποία (ούσα παντρεμένη) σκοτώνει τον εραστή της και γίνεται σε χρόνο μηδέν, το επίκεντρο της δημοσιότητας – ακόμα και μέσα από τη φυλακή. Ο ρόλος, αποτελεί και το ντεμπούτο της στη θεατρική σκηνή του Broadway.

Η 54χρονη ηθοποιός, δήλωσε πως «ήταν πάντα φανατική θαυμάστρια της δουλειάς των Bob Fosse και Gwen Verdon», δημιουργών του έργου και πως «το να ενσαρκώσει την Roxie Hart είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα».

Η Anderson, συνέχισε: «Το να ενσαρκώνεις κάποιο ρόλο σε έργο του Fosse, δεν σου δίνει περιθώριο να σκεφτείς το οτιδήποτε. Δεν μπορείς να χορέψεις, να τραγουδήσεις και να σκεφτείς την ίδια στιγμή. Υπάρχει απόλυτη ελευθερία, μια μοναδική χαρά του να ξέρεις πως όλα γίνονται για τη δουλειά. Το να ενσαρκώνω τη Roxie, αποτελεί για μένα μια γλυκιά απόδραση».

Pamela Anderson: Θα αφηγηθεί την πραγματική ιστορία πίσω από το ροζ βίντεο σε ντοκιμαντέρ του Netflix

Τα νέα της συμμετοχής της, στο θρυλικό musical, έρχονται τη στιγμή που η ίδια βρίσκεται στο κέντρο της προσοχής, εξαιτίας της νέας βιογραφικής σειράς της Hulu, η οποία πραγματεύεται την ταραχώδη σχέση της με τον Tommy Lee και το περίφημο sex tape τους. Η ίδια επίσης, ανακοίνωσε πως θα εξηγήσει τη δική της πλευρά στην ιστορία, μαζί με ιστορίες από την μέχρι τώρα πορεία της, σε προσεχές ντοκιμαντέρ στο Netflix

Τη σκηνοθεσία του νέου ντοκιμαντέρ, αναλαμβάνει ο Ryan White, ενώ στην παραγωγή συμμετέχει ένας από τους γιους της Pamela Anderson, ο Brandon Thomas Lee. Μέλος της παραγωγής, μιλώντας για το ντοκιμαντέρ, ανέφερε πως πρόκειται για μια «προσωπική απεικόνιση της ζωής της, σύμφωνα με τη δική της σκοπιά προς την επαγγελματική και προσωπική της πορεία αλλά και προς το ταξίδι που συνεχίζεται».

Σε χειρόγραφο σημείωμα της στο Netflix, που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το sex symbol των 90s, δήλωσε: «Η ζωή μου. Χιλιάδες ατέλειες. Εκατομμύρια εσφαλμένες αντιλήψεις. Ανήθικη, άγρια και χαμένη. Με κανένα νόημα στη ζωή μου. Μπορώ μόνο να σας εκπλήξω – Δεν είμαι θύμα. Είμαι αγωνίστρια και είμαι ζωντανή. Εδώ, να σας πω την αληθινή ιστορία».

Pamela Anderson