Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τις τελευταίες ημέρες, καθώς τα σενάρια σχετικά με το μέλλον της σχέσης τους δεν έχουν τέλος. Ο Νίκος Γεωργιάδης – δημοσιογράφος και φίλος της influencer – παραχώρησε δηλώσεις στο «Open Weekend» και αποκάλυψε τι συμβαίνει ανάμεσά τους.

Ειδικότερα, ο Νίκος Γεωργιάδης υποστήριξε πως το ζευγάρι παραμένει μαζί, ενώ ξεκαθάρισε ποιος ήταν ο άνδρας που βρισκόταν στο πλευρό της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στην Αράχωβα στις φωτογραφίες που έγιναν viral.

Αρχικά, ο ίδιος αναφέρθηκε στη σχέση της Ελευθερίας Ελευθερίου με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πριν η πρώτη μπει στο «Survivor All Star»: «Ξέρω ότι αυτές οι δύο κοπέλες είχαν πολύ καλή σχέση, δεν ήταν κολλητές φίλες. Ξέρω πολύ καλά ότι η Αλεξάνδρα την είχε παρηγορήσει πολύ με το θέμα του Μάριου και της Καρολίνας. Όταν η Ελευθερία έμαθε ότι ο Μάριος ήταν με την Καρολίνα ήταν ένα ράκος. Την είχε πληγώσει πολύ αυτό το πράγμα».

Σχετικά με τη σχέση του ζευγαριού, ο Νίκος Γεωργιάδης υποστήριξε: «Καμία ρήξη δεν υπήρχε στη σχέση τους όταν έφυγε ο Στάθης. Ήταν μια απόφαση που είχε στηρίξει η Αλεξάνδρα. Στο ίδιο σπίτι μένουν οι άνθρωποι, που να είναι χώρια; Ξέρω ότι τα παιδιά είναι μαζί. Δεν μπορεί να σπάσει έτσι εύκολα αυτή η σχέση. Ο Στάθης έχει μεγάλο έρωτα με την Αλεξάνδρα».

Δείτε το σχετικό βίντεο και ρεπορτάζ στο faysbook.gr