Βαρύ το κλίμα στη κηδεία του Πάνου Νάτση, που έγινε χθες στο κοιμητήριο Σχιστού. Συγγενείς και φίλοι τον οδήγησαν στην τελευταία του κατοικία ενώ επικήδειο λόγο εκφώνησε και ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο ηθοποιός βρήκε τραγικό και ακαριαίο θάνατο τα ξημερώματα του Σαββάτου, στο κέντρο της Αθήνας, όταν η μηχανή του συγκρούστηκε με φορτηγό στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού.

Σήμερα η σύντροφος του Πάνου Νάτση, Διονυσία Γεωργιάδου έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Η ηλικία ενός ανθρώπου είναι το άθροισμα των στιγμών που έζησε ευτυχισμένος…ξέρω ότι μου ζητάς συγνώμη που με εκανες να κλαίω….ξέρω ότι η αγάπη δεν τελειώνει εδώ…θα σαγαπάω κάθε μέρα και πιο πολύ ..η νουνίτα σου», έγραψε η σύντροφος του Πάνου Νάτση, Διονυσία.

Η σύντροφός του δυσκολεύτηκε να αναγνωρίσει την σορό

Ο Άκης Δείξιμος, κοντινός φίλος της, αποκάλυψε στην εκπομπή Super Κατερίνα, όσα περνάει η Διονυσία τις τελευταίες μέρες. «Η Διονυσία, η κοπέλα του, είναι κολλητή μου φίλη, αυτό το διάστημα είμαι κι εγώ κοντά της. Πήρα την Διονυσία τυχαία τηλέφωνο να δω τι κάνει, το σηκώνει με κλάματα.

Εκείνη την ώρα βρισκόταν στο νοσοκομείο, μόλις την είχαν καλέσει για να αναγνωρίσει το πτώμα του Πάνου. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο να τον αναγνωρίσει. Η αλήθεια είναι ότι τον αναγνώρισε από μέλος του σώματός του ουσιαστικά. Δυστυχώς, δεν αναγνωριζόταν…Ήθελαν να κάνουν οικογένεια. Σύντομα θα μετακόμιζαν στο σπίτι τους. Νομίζω ότι η Διονυσία δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα τον χαμό του», σημείωσε ο Άκης Δέιξιμος.