Πέρασαν έξι χρόνια από τότε που ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, το πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου. Ο θάνατος του σκόρπισε ανείπωτη θλίψη στους συγγενείς, αλλά και στο πανελλήνιο, με πλήθος κόσμου να παρευρίσκεται στη κηδεία του τραγουδιστή.

Με αφορμή την ιδιαίτερη αυτή ημέρα, τόσο η μητέρα του Παντελή Παντελίδη, Αθηνά, όσο και τα αδέρφια του, θέλησαν να τον τιμήσουν κάνοντας σχετικές αναρτήσεις στα προσωπικά τους προφίλ στα social media.

«Παντελή μου» έγραψε η Αθηνά Παντελίδου, ενώ ο Τριαντάφυλλος ανήρτησε μια συγκινητική φυτογραφία του αδερφού του. Από την άλλη, ο Κωνσταντίνος Παντελίδης ανέβασε και εκείνος μια φωτογραφία του Παντελή, η οποία έγραφε: «Όσες μέρες, μήνες, χρόνια κι αν περάσουν… Εσύ θα λείπεις. Πιο πολύ από ποτέ».

Το μοιραίο δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη

Στο απόγειο της καριέρας του, ο 33χρονος Παντελής Παντελίδης, που εκείνη την περίοδο ετοιμαζόταν για την πρεμιέρα σε νυχτερινό κέντρο, μαζί με τη Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Σαν βόμβα εν αίθρια έσκασε η είδηση στα μέσα ενημέρωσης. Για πολλές μέρες, ήταν το πρώτο θέμα.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ξέφυγε της πορείας του στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού και προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα. Αμέσως κλήθηκε στο σημείο το ΕΚΑΒ και το ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Οι πυροσβέστες έκαναν περίπου μία ώρα να τον απεγκλωβίσουν από το όχημα, καθώς έπρεπε να κάνουν χειρουργικές κινήσεις για να τεμαχίσουν τις λαμαρίνες του τζιπ, αφήνοντας άθικτο το σώμα του τραγουδιστή, αλλά και των δύο νεαρών κοριτσιών που επέβαιναν στο όχημα, της Μίνας Αρναούτη και της Φρόσως Κυριάκου.

Χιλιάδες κόσμου βρέθηκε στο τελευταίο αντίο για τον λαϊκό τραγουδιστή, του οποίου κηδεία του έγινε λαϊκό προσκύνημα, ενώ πολύς κόσμος επισκέφθηκε το σημείο του μοιραίου τροχαίου, αφήνοντας λουλούδια. Οι εκδηλώσεις αγάπης και οδύνης που ακολούθησαν τις επόμενες μέρες ήταν συγκλονιστικές. Χιλιάδες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μια λαοθάλασσα κόσμου στο πλευρό της οικογένειας του.