Η Πάρις Χίλτον φαίνεται ότι είχε μια ατυχή βραδιά κατά την διάρκεια του Γκραν Πρι στο Λας Βέγκας. H πλούσια κληρονόμος, ενώ ανέβηκε στη πίστα για να παίξει μουσική φαίνεται να ξαφνιάστηκε καθώς ο χώρος ήταν εντελώς άδειο.

H 42χρονη Πάρις Χίλτον έφτασε στο Virgin Hotel Las Vegas την περασμένη Παρασκευή το βράδυ, προκειμένου να παίξει μουσική, όταν μπαίνοντας διαπιστώνει πως δεν την περιμένει μια λαοθάλασσα κοινού, σύμφωνα με το βίντεο που ανέβασε ο λογαριασμό @real.vegas.locals στο Instagram. «Η ανεκτίμητη στιγμή που η Πάρις Χίλτον συνειδητοποιεί ότι δεν υπάρχει κανείς εκεί στο after party της F1» ήταν η λεζάντα του βίντεο.

Δείτε το βίντεο με την αμήχανη στιγμή της Πάρις Χίλτον

Η Πάρις Χίλτον ήταν ντυμένη με απαστράπτουσα ολόσωμη φόρμα με γραμμένο το όνομά της στα πλάγια, σηκώνει τα γυαλιά ηλίου που φοράει και κοιτάει σαστισμένη τον άδειο σχεδόν χώρο.

Οι χρηστές των social media έσπευσαν να σχολιάσουν την όχι και τόσο γκλαμουράτη είσοδο της Πάρις Χίλτον στο χώρο.

«Ο πανικός άρχισε τη στιγμή που σήκωσε αυτά τα γυαλιά ηλίου» σχολίασε ένα άτομο στην ανάρτηση. «Ο ατζέντης μου θα απολυθεί» αστειεύτηκε ένας άλλος για το τι μπορεί να σκεφτόταν ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Άουτς! Όλοι θα απολυθούν». Ένας ακόμη αστειεύτηκε επίσης: «Ήρθε αργά και ήταν ακόμα νωρίς».

«Ήρθε στη βραδιά μπίνγκο σαν τι να πω» έγραψε κάποιος, αναφερόμενος στα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που φαίνονται στο βίντεο. «Δείχνει τόσο όμορφη, κρίμα που κανείς δεν είναι εκεί» έγραψε ένας άλλος δείχνοντας συμπάθεια για την Πάρις Χίλτον. Και πάλι όμως θα πληρωθεί» σημείωσε ακόμη ένας.

Άλλοι βέβαια είχαν και την αντίθετη άποψη θεωρώντας ότι η Πάρις βρέθηκε απλά σε μια άδεια από κόσμο μέρα. Άλλοι ισχυρίστηκαν ότι μάλλον οι λήψεις των φωτογραφιών και των βίντεο ήταν τραβηγμένες από λάθος γωνία και ότι ο χώρος ήταν κατάμεστος από κόσμο και θαυμαστές.

«Ήρθε στη βραδιά μπίνγκο σαν τι να πω» έγραψε κάποιος, αναφερόμενος στα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που φαίνονται στο βίντεο. «Δείχνει τόσο όμορφη, κρίμα που κανείς δεν είναι εκεί» έγραψε ένας άλλος δείχνοντας συμπάθεια για την Πάρις Χίλτον. «Και πάλι όμως θα πληρωθεί» σημείωσε ακόμη ένας.

Πράγματι η Πάρις Χίλτον επιβεβαιώνει με δικές της φωτογραφίες ότι τον μέρος ήταν γεμάτο από κόσμο που χόρευε στους ρυθμούς των κομματιών που έπαιζε.