Ο Pete Davidson αποχωρεί από το Saturday Night Live μετά από 7 σεζόν. Ο κωμικός αναμένεται να αποχωρήσει από το σόου ενόψει της 48ης σεζόν, είπε πηγή στο Variety. Λέγεται ότι θα εμφανιστεί για τελευταία φορά στο επεισόδιο αυτού του Σαββατοκύριακου στις 21 Μαΐου. Μάλιστα, σύμφωνα με το Vanity Fair, θα αποχωρήσουν μαζί του, οι Kate McKinnon, Aidy Bryant και Kyle Mooney, επίσης μέλη του «SNL».

Ο Davidson εντάχθηκε στο «SNL» σε ηλικία 20 ετών, στην πρεμιέρα της 40ης σεζόν, η οποία έκανε το ντεμπούτο της στις 27 Σεπτεμβρίου 2014. Αποτελούσε ένα από τα νεότερα μέλη του καστ και το μοναδικό που έχει γεννηθεί τη δεκαετία του 1990.

Ο σύντροφος της Kim Kardashian θα συνεχίσει στο Broadway Video του Lorne Michaels, την εταιρεία παραγωγής πίσω από το «SNL». Ωστόσο, θα βρίσκεται πίσω από την παραγωγή. Ακόμα, θα πρωταγωνιστήσει σε μια νέα σειρά με τον τίτλο «Bupkis».

H δημοτικότητα του Davidson τα τελευταία οκτώ χρόνια έχει μπερδέψει κριτικούς και κοινό. Πολλοί αναρωτιούνται γιατί τραβάει την προσοχή όλων. Κάθε διάσημη γυναίκα στο Χόλιγουντ φαινομενικά θέλει να βγει ραντεβού μαζί του . Σε σύγκριση με τα προηγούμενα μέλη του καστ του SNL, η «θητεία» του Davidosn ήταν μοναδική, όχι μόνο ως προς τη φαινομενικά δυσανάλογη προσοχή που έχει τραβήξει, αλλά και επειδή κατάφερε να παραμείνει χρόνια στην εκπομπή.

Μάλιστα, παρά την ασυνέπεια που επέδειξε όλα αυτά τα χρόνια, δεν έφυγε από το show. Για παράδειγμα ήταν και δεν ήταν στο SNL το 2019, καθώς έχασε τις πρώτες εβδομάδες της πρεμιέρας της σεζόν 45 για να γυρίσει το «The Suicide Squad» και έκλεισε πολλά επεισόδια μετά από αυτό. Δεν είχαν όλοι οι συνεργάτες του την ίδια ευνοϊκή μεταχείριση. Είναι λες και με τον Davidson πέτυχαν φλέβα χρυσού και για αυτό είχε το ακαταλόγιστο.

Τι έκανε τον Pete Davidson τόσο ξεχωριστό

Ο Taran Killam, ο οποίος είχε πολύ ισχυρότερη παρουσία στο show σε όλη την εξαετή θητεία του, έφυγε επειδή σκηνοθέτησε μια ταινία, κάτι που θα παρεμπόδιζε τα γυρίσματα για τους δύο πρώτους μήνες της επόμενης σεζόν. Ακόμα, φαινόταν ότι ο Davidson δεν έπαιρνε το “SNL” στα σοβαρά. Δεν ήταν σχεδόν σε κανένα σκετς, αλλά όταν ήταν ξεσπούσε, με την συμπεριφορά του να είναι άκρως αντιεπαγγελματική. Τα πράγματα χειροτέρεψαν στις αρχές του 2020, όπου έδωσε μια συνέντευξη με τον Charlamagne Tha God όπου δήλωσε την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την εκπομπή.

Μετά το τέλος του lockdown το 2020, ο Pete επέστρεψε άλλος άνθρωπος στην εκπομπή. Εμφανιζόταν σε πολλά σκετς ανά επεισόδιο και φαινόταν να βρίσκει την κλήση του κάνοντας μουσικά βίντεο για τη σειρά. Ωστόσο, είναι θαυμαστό το πόσες δεύτερες ευκαιρίες του δόθηκαν, παρά τις αντιδράσεις που ξεσπούσαν γύρω από τα αστεία του, ενώ άλλοι συνεργάτες έφευγαν για να μην προκαλούν προβλήματα. Ένας λόγος είναι ότι είχε άριστες σχέσεις με τον Lorne Michaels, που δημιούργησε το SNL, καθώς έχει αποκαλύψει ότι ήταν για εκείνον μια πατρική φιγούρα.

Ακόμα μετά από την διάγνωσή του, το 2017, ότι πάσχει από ψυχική διαταραχή, το αυτοσαρκαστικό stand-up του εγκωμιάστηκε ευρέως για την ειλικρίνειά του και για τον αποστιγματιστικό τρόπο που ο Davidson αντιμετώπιζε την ψυχική ασθένεια. Μιλούσε για την κατάθλιψη με την ίδια έλλειψη ντροπής που οι περισσότεροι μιλούν για έναν σωματικό τραυματισμό. Υποδύεται περισσότερο τον εαυτό του, παρά κάποιον άλλο.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Top Gun Maverick: Ο Tom Cruise είναι ο σύγχρονος πρίγκιπας του σινεμά

Johnny Depp – Amber Heard: Οι αστρολογικοί τους χάρτες αποκαλύπτουν γιατί βρίσκονται «στα μαχαίρια»

Madonna: Ανακάλυψε ότι την μπλόκαρε το Instagram ενώ ετοιμαζόταν να κάνει live