Ο Pete Davidson μετά τη σχέση του με την Kim Kardashian, έχει γνωρίσει περισσότερη φήμη. Έχει γίνει δημοφιλής, τι να κάνουμε. Μέχρι και το Netflix προσέχει τι λέει ο κωμικός και ηθοποιός, σε σημείο που φρόντισε να του απαντήσει κιόλας. Συγκεκριμένα, ο Davidson διαμαρτυρήθηκε στο Saturday Night Live για τη μεγάλη διάρκεια ορισμένων ταινιών που από ένα σημείο και μετά κουράζουν.

Εκθείασε τις ταινίες με διάρκεια μικρότερη των δυο ωρών, λέγοντας μεταξύ άλλων, «Δεν πατάω play αν δεν είναι λιγότερο από δυο ώρες, όπως το Lion King ή το Bad Moms ή και τα τρία Austin Powers».

Να σημειωθεί βέβαια πως και η δική του ταινία, King of Staten Island, έχει διάρκεια τις 2 ώρες και 17 λεπτά, αλλά εκεί δεν ενοχλείται. Όταν ρωτήθηκε κιόλας γι’αυτό, απάντησε πως «χρειαζόμασταν, όμως, όλα αυτά τα λεπτά».

Η απάντηση του Netflix στον Davidson

Το Netflix μετά την κριτική του Davidson αποφάσισε να του απαντήσει με μία νέα κατηγορία στην πλατφόρμα. Έφτιαξε τη «Short-Ass Movies» και πρόσθεσε εκεί όλες οι ταινίες που είναι σε διάρκεια λιγότερο από τις 2 ώρες, όπως για παράδειγμα το Midnight in Paris. Γενικά η βιβλιοθήκη είναι γεμάτη και για όλα τα γούστα. Από ρομαντικές ταινίες μέχρι δράση και θρίλερ.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Netflix – Top 10: Οι σειρές και οι ταινίες που «τρεντάρουν» αυτήν τη στιγμή

Οι σειρές και οι ταινίες που «προσγειώνονται» στο Netflix τον Απρίλιο

 

Με πληροφορίες από CNN