Μετά τις φήμες που τους ήθελαν μαζί, εδώ και μήνες, ο Pete Davidson για πρώτη φορά αποκάλεσε δημόσια την Kim Kardashian, «κορίτσι του».

«Δεν έχω Instagram ή Twitter ή τίποτα τέτοιο. Οπότε, το μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητάς μου το περνάω σε αυτοκίνητα ή σε κάποιο πλατό», δήλωσε στην εκπομπή People TV Show. «Ή, αν έχω ρεπό, είτε κάνω παρέα με τους φίλους μου ή μένω μέσα με το κορίτσι μου», είπε χαρακτηριστικά.

Το ζευγάρι πρόσφατα ταξίδεψε στις Μπαχάμες, με τον Pete να φωτογραφίζει την Kardashian να ποζάρει στην παραλία.

Κι ενώ η Kim Kardashian φαίνεται πως είναι στα καλύτερά της, τουλάχιστον στα προσωπικά της, ο Kanye West τα έχει βρει κάπως σκούρα θα λέγαμε.

Πρώτα απειλεί τον Pete Davidson σε τραγούδι, στη συνέχεια τα βάζει με την Kim που η North έχει TikTok χωρίς την έγκρισή του και τώρα, τα μαύρα σύννεφα στη σχέση του με την Julia Fox.

Διότι η Fox έκανε unfollow όλα τα fan accounts του και διέγραψε τις κοινές τους φωτογραφίες. «Παιδιά, χαλαρώστε, έπαψα να ακολουθώ τα fan accounts γιατί βαρέθηκα να βλέπω τον εαυτό μου», είπε σε IG story για να ξεκαθαρίσει τη θέση της και πρόσθεσε: «Ξαφνικά, το Instagram δεν είναι διασκεδαστικό μέρος. Κατέβασα τις φωτογραφίες γιατί διάβαζα τα σχόλια και όλοι έγραφαν “Θεέ μου, ανεβάζεις μόνο τις φωτογραφίες που είσαι ωραία”».

Πηγές επιβεβαιώνουν ότι δεν έχουν χωρίσει, ωστόσο μάλλον δεν πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Πάντως για τον Kanye το μόνο που μπορεί να πει κανείς είναι: Karma is a bitch.

Με πληροφορίες από PageSix