Μπορεί η Kim Kardashian να είναι έτοιμη να εμφανίσει τον σύντροφό της στο «The Kardashians», που προβάλλεται στο Hulu, o Pete Davidson, όμως, μάλλον δεν θα δώσει αυτή τη χαρά καταπώς φαίνεται. Κι αυτό γιατί το περιβάλλον του επιμένει να μην το κάνει, ώστε να μην έχει την ίδια τύχη με τους πρώην των διάσημων αδερφών.

Όπως γράφει το Page Six, οι φίλοι του είναι εντελώς αντίθετοι, παρά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε η πρεμιέρα, κάνοντας λόγο για «κατάρα». Θεωρούν, επίσης, πως η καριέρα του βρίσκεται σε ένα πολύ καλό σημείο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται περαιτέρω προβολή, ενώ θα μπορούσε η εμφάνιση του εκεί να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για τη σχέση του με τη διάσημη τηλεπερσόνα.

«Η καριέρα του έχει απογειωθεί, τι το χρειάζεται αυτό;» ανέφερε μια πηγή στο Page Six και πρόσθεσε: «Είναι ένας σίγουρος τρόπος να σκοτώσεις τη σχέση. Η συμμετοχή στο σόου αποδεκατίζει κάθε άντρα». «Πριν γνωρίσει την Kim, κανείς δεν ήξερε τι έκανε ο Pete όλη την ώρα», δήλωσε επιπλέον, προσθέτοντας ότι το ριάλιτι θα στρέψει την προσοχή στο ειδύλλιό τους και αυτό θα τους στερήσει πολύ την ιδιωτικότητα που τόσο απολαμβάνουν τώρα.

Η κατάρα των Kardashian

Η λεγόμενη «κατάρα των Kardashian» δεν είναι μία φράση που ακούγεται για πρώτη φορά. Οι θαυμαστές της σειράς, ξεκίνησαν να μιλούν για αυτό, όταν οι σχέσεις των διάσημων γυναικών και αδερφών άρχισαν να καταρρέουν η μία μετά την άλλη, όταν όλως τυχαίως οι σύντροφοί τους εμφανίζονταν στο ριάλιτι.

Πάντως να σημειωθεί πως εκπρόσωπος του Hulu είπε στο Variety ότι το «The Kardashians» είναι η «πρεμιέρα της σειράς με τις περισσότερες προβολές στην streaming πλατφόρμα στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο Disney+ και το Star+ μεταξύ των Star Originals, σε όλες τις παγκόσμιες αγορές μέχρι σήμερα».

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Cristiano Ronaldo: Η πρώτη φωτογραφία με την νεογέννητη κόρη του – Τι έγραψε ο ποδοσφαιριστής

Rita Ora: Τρίβεται με άργιλο στην παραλία φορώντας το μικροσκοπικό μπικίνι της