Σε επτά ημέρες θα διεξαχθεί η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, για τις κατηγορίες για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού. Για την ώρα, ο ηθοποιός έχει μεταφερθεί εδώ και ημέρες από τις φυλακές Τριπόλεως στις φυλακές Κορυδαλλού. Στο κελί βρίσκεται μαζί με τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Στην τελευταία εξέλιξη, ένα από τα σπίτια του βγαίνει σε πλειστηριασμό. Πρόκειται για μια μεζονέτα στο Ψυχικό, με τιμή πρώτης προσφοράς τα 645.000 ευρώ, όπως τουλάχιστον είπαν στην εκπομπή Πρωινό.

Το ακίνητο βρίσκεται σε ένα οικόπεδο 675 τ.μ.,έχει δύο μεζονέτες ιδιοκτησίας του Πέτρου Φιλιππίδη και, όπως αναφέρεται στην έκθεση, βγαίνει σε πλειστηριαμό η μεζονέτα η οποία δεν κατοικείται από την οικογένεια του ηθοποιού. Αρα σε πλειστηριασμό βγαίνει το διπλανό σπίτι από εκείνο που μένουν.

Η συγκεκριμένη μεζονέτα αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο και όροφο που περιλαμβάνουν:

Στο υπόγειο, έναν χώρο στάθμευσης αυτοκινήτου, τέσσερις αποθήκες, λεβητοστάσιο, δεξαμενή, W.C., διάδρομο, ανελκυστήρας και εσωτερική κλίμακα επικοινωνίας με το τμήμα του ισογείου. Η επιφάνεια των βοηθητικών χώρων είναι 122,30 τ.μ. και του χώρου στάθμευσης 24,50 τ.μ.

Το ισόγειο έχει επιφάνεια 113,50 τ.μ. και αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα, είσοδο , W.C., διάδρομο, εσωτερική κλίμακα επικοινωνίας με τα τμήματα του υπογείου και του ορόφου, ανελκυστήρα και βεράντες. Ο όροφος περιλαμβάνει τρία υπνοδωμάτια, δύο λουτρά, διάδρομο, ανελκυστήρα, εσωτερική κλίμακα επικοινωνίας με το τμήμα του ισογείου και βεράντες, ενώ έχει επιφάνεια 104,60 τ.μ.

O πλειστηριασμός θα γίνει ηλεκτρονικά και μπορεί να συμμετέχει όποιος θέλει.

Όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του, τα πράγματα φαίνεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολα για τον γνωστό ηθοποιό. «Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν προαυλίζεται καθόλου, είναι στο κελί του και συγκεκριμένα στο κρεβάτι. Είναι σε δύσκολη σωματική κατάσταση, δεν έχει βελτιωθεί η υγεία του. Ο συνήγορος υπεράσπισης πιστεύει ότι θα παρευρεθεί στη δίκη έστω και με καροτσάκι στις 28 Μαρτίου. Ο Πέτρος σηκώνεται μόνο για να πάει τουαλέτα. Είναι αποστεωμένος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr

Survivor: Η γκρίνια του Τάκη Καραγκούνια ξεπερνά τις αντοχές του κοινού

Δέσποινα Βανδή: Σκύβει και φιλάει τον Μπισμπίκη πάνω στη σκηνή