Η Πολίνα Πορίζκοβα υπήρξε τη δεκαετία του ’80, ένα από τα πιο επιτυχημένα και καλοπληρωμένα μοντέλα. Στα 18 της χρόνια έγινε το πρώτο μοντέλο από την κεντρική Ευρώπη που πόζαρε για εξώφυλλο του Swimsuit Issue του Sports Illustrated. Το 1988 κατάφερε να γίνει το πιο καλοπληρωμένο μοντέλο για μία συνεργασία στην ιστορία, όταν έκλεισε συμβόλαιο 6 εκατομμυρίων δολαρίων με την Estée Lauder.

Harry Styles: Βραβεύτηκε για τον ρόλο του στην ταινία «My Policeman»

Σήμερα, στα 57 της, συνεχίζει να είναι μία από τις πιο σέξι γυναίκες. Μάλιστα, το επιβεβαιώνει και στο Instagram της, με φωτογραφίες εντυπωσιακές. Μάλιστα, πριν λίγες μέρες δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εξηγώντας στους διαδικτυακούς της φίλους πως πάντα «πίσω από μια λάμψη, κρύβεται μια γυναίκα με ανασφάλειες».

Ανέφερε επίσης, πως συχνά όταν συνδέουν κάποια με την «απόλυτη ομορφιά», ακυρώνουν όλες τις υπόλοιπες ιδιότητές της. Ειδικότερα, το μοντέλο ανάρτησε ένα στιγμιότυπο από μια φωτογράφιση που είχε κάνει για το Harper’s Bazaar της Τσεχίας και κάτω από αυτή έγραψε: «Όταν αναρτώ κάτι για τις ανασφάλειές μου, πολλοί από εσάς σχολιάζετε πως “αν σκέφτομαι εγώ ότι είναι δύσκολο, τότε τι να πείτε εσείς οι φυσιολογικοί άνθρωποι”. Οι άνθρωποι νομίζουν πως η επιβεβαίωση για την εξωτερική μας εμφάνιση, χτίζει την αυτοπεποίθηση. Όμως, η αυτοπεποίθηση πηγάζει από το να σε επιβεβαιώνουν σαν άνθρωπο. Να σε ακούν και να σε αγαπούν. Το να σε θεωρούν όμορφη, ακυρώνει οτιδήποτε άλλο για εσένα. Η ομορφιά γίνεται η επαγγελματική σου κάρτα».