Από τον Νοέμβριο είχε να κάνει δημόσια εμφάνιση η Μεγκ Ράιαν, η οποία έχει επιλέξει να περιορίσει κατά πολύ τις δημόσιες εμφανίσεις της. Παρ’όλα αυτά, η 61χρονη ηθοποιός έδωσε το παρών στην προβολή του επερχόμενου ντοκιμαντέρ «Still», της Apple Tv+, για να στηρίξει τον καλό της φίλο, Μάικλ Τζ. Φοξ, ο οποίος δίνει μάχη με το Πάρκινσον.

Αυτό όμως που σχολίασαν όλοι ήταν η εικόνα της, που δεν θύμιζε σε τίποτα την παλιά Μεγκ Ράιαν. Και δεν ευθύνεται η ηλικία, αλλά οι πλαστικές επεμβάσεις. Αν και η ίδια επιμένει πως δεν έχει υποβληθεί σε επεμβάσεις στο πρόσωπό της, είναι εμφανές πως έχει αφεθεί στο νυστέρι. 

Τούτου λεχθέντος, ήταν αρκετοί εκείνοι που δημοσίευσαν παλαιότερες φωτογραφίες της, τις οποίες συνέκριναν με πρόσφατες και ανέφεραν πως εντόπισαν αισθητές διαφορές, που αποδίδονται μόνο σε αισθητική επέμβαση.

Σημειώνεται, βέβαια, πως ο πλαστικός χειρουργός Μαρκ Γιούσεφ, αναλύοντας το πρόσωπό της στο Hollywood Life, υποστήριξε ότι η Ράιαν έχει κάνει «πάρα πολλές» αλλαγές. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η ηθοποιός ενδέχεται να έχει μεταφορά λίπους στα μάγουλά της, πλαστική στη μύτη, μπότοξ, λίφτινγκ και ανάπλαση δέρματος. 

Πάντως, κατά καιρούς η εικόνα της έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως. Λέγεται, μάλιστα, πως η Ράιαν σταμάτησε από την υποκριτική γιατί οι αλλαγές στο πρόσωπό της της κόστισαν ακριβά. Βέβαια, η ηθοποιός είχε επιλέξει να αφήσει τα φώτα της δημοσιότητας πολύ πιο πριν. 

Όπως είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της: «Ένιωσα με έναν τρελό τρόπο ότι, ως ηθοποιός, έκαιγα τις εμπειρίες της ζωής. Είχα καεί. Δεν ένιωθα ότι ήξερα πια αρκετά τον εαυτό μου ή τον κόσμο ώστε να τον αντικατοπτρίζω ως ηθοποιός. Ένιωθα απομονωμένη».