Σε μια λεπτή κλωστή κρέμεται η σχέση του Βασιλιά Καρόλου και του Πρίγκιπα Χάρι, πόσω δε μάλλον και μετά τις αποκαλύψεις του τελευταίου στο βιβλίο του «Ρεζέρβα». Φαίνεται όμως πως ο Βασιλιάς Κάρολος σηκώνει λευκή σημαία, καλώντας τον Χάρι και τη Μέγκαν στη στέψη του, παρά το γεγονός ότι είχε διατάξει να πάρουν ό,τι έχουν και δεν έχουν από το εξοχικό τους στο Frogmore House

Όπως γράφει δημοσίευμα της Daily Mail, πηγές του Παλατιού δήλωσαν πως παρά την δημόσια κριτική που άσκησε ο Χάρι στην οικογένειά του, η πρόσκληψη της στέψης δεν θα παρθεί πίσω. Θα έχει ενδιαφέρον, βέβαια, να δούμε αν θα γίνει αποδεκτή από το πρώην βασιλικό ζευγάρι.

Κι αυτό γιατί πηγές που βρίσκονται πολύ κοντά στον Βασιλιά Κάρολο, υποστηρίζουν πως ο νέος μονάρχης είναι κουρασμένος και έξαλλος από τις τόσες αποκαλύψεις. Όμως, ο ίδιος μπορεί να προσφέρει στον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν το διαμέρισμα του πρίγκιπα Άντριου στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, αν τελικά οι δυο τους βρεθούν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Mail on Sunday γράφει, χαρακτηριστικά, ότι ο Χάρι και η Μέγκαν μπορεί να έχουν την ευκαιρία να μείνουν στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ όποτε επισκέπτονται το Ηνωμένο Βασίλειο. Άλλες επιλογές είναι το παλάτι του Αγίου Τζέιμς ή ακόμα και τα διαμερίσματα της πριγκίπισσας Νταϊάνα στο παλάτι του Κένσινγκτον, τα οποία αυτή τη στιγμή είναι άδεια και ανακαινίζονται

Πρίγκιπας Χάρι: «Η Μέγκαν με έσωσε από τον εαυτό μου»

Στο μεταξύ, οι δημόσιες εμφανίσεις δεν σταματούν για τον πρίγκιπα Χάρι. Αυτή τη φορά βρέθηκε σε μια virtual εκδήλωση βιβλίου, προκειμένου μαζί με τον Γκάμπορ Μάτε να συζητήσουν για τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα, το νέο του δηλαδή βιβλίο. 

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο δούκας του Σάσεξ ανέφερε πως η Μέγκαν Μαρκλ τον έσωσε από τον εαυτό του. «Η γυναίκα μου με έσωσε. Είχα κολλήσει σε αυτόν τον κόσμο και εκείνη προερχόταν από έναν διαφορετικό κόσμο και με βοήθησε να βγω από αυτόν. Αλλά κανένα από τα στοιχεία της τωρινής ζωής μου δεν θα ήταν εφικτό χωρίς να το δω ο ίδιος».

Ο ίδιος αποκάλυψε πως ανέκαθεν ένιωθε ελαφρώς διαφορετικός από την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας και ότι η χρήση κάνναβης τον βοήθησε. «Σε όλη μου τη ζωή, από νεαρή ηλικία, ένιωθα ελαφρώς διαφορετικός από την υπόλοιπη οικογένειά μου. Ένιωθα περίεργα σε αυτό το περιβάλλον και ξέρω πως και η μητέρα μου ένιωθε το ίδιο».

Ο Γκάμπορ Μάτε διέγνωσε διαταραχή ελλειμματικής προσοχής στον πρίγκιπα Χάρι.