Και ενώ οι φήμες περί χωρισμού οργίαζαν, καθώς η Priyanka Chopra αφαίρεσε πρόσφατα από το Instagram της το επίθετο του Nick Jonas, οι δυο τους υποδέχτηκαν υπό άκρα μυστικότητα το πρώτο τους παιδί, μέσω παρένθετης μητέρας. Το ζευγάρι, είναι παντρεμένο εδώ και τρία χρόνια και έσπευσε να ανακοινώσει το μεγάλο νέο στους προσωπικούς του λογαριασμούς στο Instagram, την Παρασκευή.

«Με υπερβολική χαρά επιβεβαιώνουμε πως υποδεχτήκαμε το μωρό μας μέσω παρένθετης μητέρας. Ζητούμε την ιδιωτικότητα μας αυτή την τόσο ξεχωριστή περίοδο για εμάς, καθώς επιθυμούμε να επικεντρωθούμε στην οικογένεια μας», είπαν στην κοινή τους δήλωση.

Όπως ήταν φυσικό, δεν αποκάλυψαν το φύλο ή το όνομα του νεογέννητου παιδιού τους.

Η 39χρονη Ινδή ηθοποιός και ο 29χρονος Αμερικανός pop star, παντρεύτηκαν το 2018 στην Ινδία, σε μία εκκεντρική, παραδοσιακή, τριήμερη γαμήλια τελετή. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2017, ενώ γνωστοποίησε τον δεσμό του το 2018. Οι ίδιοι, αρραβωνιάστηκαν μόλις 4 μήνες μετά την πρώτη γνωριμία τους.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Chopra, σε συνέντευξη της στο Vanity Fair, δήλωσε πως το ζευγάρι σκόπευε να αποκτήσει παιδί στο μέλλον αλλά κράτησε μυστικό το γεγονός ότι περίμεναν ήδη το πρώτο τους παιδί.

«Είναι μεγάλη μας επιθυμία για το μέλλον. Με τη θέληση του Θεού, θα συμβεί όταν είναι να συμβεί»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Priyanka (@priyankachopra)