Μπορεί η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ να προσπαθούν να κρατήσουν με νύχια και με δόντια τη σχέση τους, όμως δε θα μπορούν να ξεφεύγουν για πολύ. Ήδη οι παπαράτσι έχουν οργιάσει κι έχουν καταφέρει να τους απαθανατίσουν μαζί σε τρυφερές στιγμές και βόλτες. Οι ίδιοι δεν έχουν προβεί ακόμα σε καμία δήλωση ή ανάρτηση, γιατί την έχουν πατήσει αρκετά στο παρελθόν και θέλουν πρώτα να σιγουρευτούν ότι η σχέση τους οδεύει κάπου.

Πάντως, μια από τις φίλες της Τζένιφερ Λόπεζ, η ηθοποιός Λία Ρέμινι, τους πρόδωσε, τρόπον τινά, μιας και ήταν εκείνη που ανάρτησε την πρώτη τους κοινή φωτογραφία στο Instagram. Εννοείται πως δεν θα το έκανε αν δεν είχε πάρει πρώτα την έγκριση της JLo.

Για την ακρίβεια, η Ρέμινι είχε διοργανώσει ένα δείπνο γενεθλίων στα μέσα Ιουνίου και ανάρτησε στο Instagram ένα βίντεο από την εκδήλωση, όπου ποζάρει σε photo booth μαζί με τους καλεσμένους. Σε μια από τις πόζες της, είναι δίπλα της ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ. Η τελευταία εμφανίζεται και σε άλλα ενσταντανέ, σε αντίθεση με τον Άφλεκ που θέλησε να είναι πιο διακριτικός.