Άμα μπεις στην οικογένεια των Kardashians δύσκολα βγαίνεις και δύσκολα ξεπερνάς κάποιο από τα μέλη της. Είναι αυτό που λέμε μένουν χαραγμένες στη μνήμη σου. Ο Kanye West είναι ήδη γνωστό ότι βγαίνει με μια που μοιάζει φουλ στην Kim. Τα χνάρια του ακολουθεί και ο πρώην της Kourtney, Scott Disick. Μπορεί να μην βρήκε σύντροφο ίδια με την πρώην του, αλλά είναι φτυστή με την μικρή της αδερφή, Kylie Jenner. 

Δεν την συγκρίνουν μαζί της μόνο για τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, αλλά και για τις μακριές τρέσες της και την αίσθηση του στιλ που έχει. Μπορείς να πεις ότι αντλεί έμπνευση από την Kylie. Η Holly Scarfone έχει τραβήξει τα βλέμματα πάνω της. Η 23χρονη, πρόσφτα, πόζαρε στην παραλία στο Μαλιμπού, ενώ έπαιζε με την άμμο με ένα απλό μαύρο μπικίνι. Μέσα από φωτογραφίες ανέδειξε το καλλίγραμμο σώμα της, λύνοντας ακόμη και το μπικίνι της. Μάγεψε με τα μακριά μαλλιά της και με τη φυσική της ομορφιά.

Πριν από το Μαλιμπού, η Holly είχε μοιραστεί ένα στιγμιότυπο από το πρόσφατο ταξίδι τους στο Παρίσι. Το μοντέλο πόζαρε με ένα διάφανο μαύρο δαντελένιο σουτιέν και ασορτί εσώρουχα στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου τους με φόντο τον Πύργο του Άιφελ. Ο 48χρονος Scott σχολίασε την φωτογραφία, ζητώντας τα credits. Καταλαβαίνουμε, άρα, ότι ήταν εκείνος που την έβγαλε και ήταν μαζί της στο ρομαντικό ταξίδι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Holly Scarfone (@hollyscarfone)

Ποια είναι η Holly Scarfone

«Χαλαρώνω στην πόλη των ερωτευμένων», έγραψε στην λεζάντα. Οι δυο τους ταξίδεψαν στο Παρίσι την περασμένη εβδομάδα για να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού. Μάλιστα, ο φακός τους «έπιασε» μαζί στο Παρίσι. Μια εβδομάδα πριν εθεάθησαν μαζί για πρώτη φορά μαζί στο Nobu Malibu.

Η Holly είχε γίνει γνωστή μέσα από το ριάλιτι του Netflix, «Too Hot To Handle», όπου οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να απέχουν από οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή για να λάβουν το μεγάλο βραβείο. Ακόμα, κατάγεται από τον Καναδά και κατέχει πτυχίο ψυχολογίας από το Πανεπιστήμιο του Κολοράντο.