Κάθε φορά που πλησιάζουν οι εκλογές, αρκετοί επώνυμοι που δεν ασχολούνται με την πολιτική, επιλέγουν να πάρουν το ρίσκο και να συμμετάσχουν στα ψηφοδέλτια κάποιου κόμματος.

Στον κανόνα αυτόν δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση και ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος έχει ένα μεγάλο κοινό που τον ακολουθεί σε όλα τα εγχειρήματά του, όπως για παράδειγμα στη συμμετοχή του στο Survivor.

Στην ερώτηση του ρεπόρτερ αν είναι αλήθεια ότι το τηλεφώνημα που δέχτηκε πριν από 10 λεπτά αφορούσε πρόταση για να κατέβει στις εκλογές, ο γνωστός ηθοποιός δεν απάντησε ξεκάθαρα. «Δεν είναι κάτι που θέλω να το συζητήσω. Δεν έχω καμία σχέση με την πολιτική. Νομίζω ότι ούτε οι πολιτικοί έχουν σχέση με την πολιτική, απ’ ό,τι βλέπουμε τα τελευταία χρόνια».

Εντούτοις, δεν αποκάλυψε το «χρώμα» της παράταξης από την οποία δέχτηκε την πρόταση. «Έχω αχρωματοψία. Γρηγόρη μου, έχω και πρεσβυωπία, έχω και αστιγματισμό. Δεν τα έχω με τα χρώματα».

Όσον αφορά τα επόμενα καλλιτεχνικά του βήματα, αποκάλυψε ότι ετοιμάζεται να αναχωρήσει για το εξωτερικό. «Είμαι σε κάποιες συζητήσεις. Στο εξωτερικό είναι πολύ δύσκολο ακόμα και να βρεις μάνατζερ να σε αντιπροσωπεύσει» είπε και αποκάλυψε πως η αιτία του ταξιδιού του είναι ένας ρόλος σε video game. «Όλα τα video game γυρίζονται πάνω σε ανθρώπους και μετά, με κάποια επεξεργασία» εξήγησε.