O R. Kelly κατηγορείται για παιδική πορνογραφία, ωστόσο υπάρχουν κι άλλες σοκαριστικές λεπτομέρειες που βρίσκουν το φως της δημοσιότητας. Κατά τη διάρκεια της δίκης του, η 37χρονη σήμερα βαφτιστήρα του κατέθεσε εναντίον του, ισχυριζόμενη πως συνευρέθηκε σεξουαλικά μαζί του «εκατοντάδες φορές», ενώ ήταν ακόμα ανήλικη.

Όπως εξήγησε η Jane, ήταν μόλις 14 ετών όταν ο τραγουδιστής την ανάγκασε σε ερωτικές περιπτύξεις. Δήλωσε, επίσης, πως είχε στην κατοχή του ένα ερωτικό βίντεο με την ίδια, για το οποίο ο R. Kelly είχε σκοπό να ισχυριστεί πως ήταν μια ιερόδουλη, σε περίπτωση που διέρρεε. «Σε περίπτωση που κάποιος έβλεπε την κασέτα ή αν κυκλοφορούσε για τον οποιοδήποτε λόγο, θα έλεγε ότι είμαι πόρνη», δήλωσε χαρακτηριστικά η Jane ενώπιον του Δικαστηρίου. Μάλιστα, τόνισε πως κάθε ερωτική σχέση μεταξύ τους τελείωσε, μόλις εκείνη έκλεισε τα 18.

Όπως ανέφερε στην κατάθεσή της, ο 30χρονος τότε τραγουδιστής την άγγιξε για πρώτη φορά σε ένα στούντιο ηχογράφησης στο Σικάγο, ενώ στη συνέχεια την καλούσε συχνά  στο σπίτι του στο North Side. Μάλιστα, κάποιες φορές, στις συναντήσεις τους υπήρχαν κι άλλες έφηβες κοπέλες, τις οποίες στρατολογούσε η ίδια, κατόπιν αιτήματός του.

H ίδια πάντως είχε σκοπό να καταθέσει στο παρελθόν εναντίον του, αλλά δεν την άφησε. Ο τραγουδιστής πλήρωσε την Jane και την οικογένειά της, απειλώντας τους μάλιστα, προκειμένου να μην αναφέρει τίποτα σε δίκη που έγινε εις βάρος του το 2008.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Pitt – Jolie: Ο τσακωμός στο αεροπλάνο, η χειροδικία και το σχόλιο για τον γιο τους – «Μοιάζει με τον μακελάρη του Κολουμπάιν»

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Η αποκάλυψη που εντείνει τις θεωρίες συνωμοσίας για το θανατηφόρο τροχαίο

5 τραγούδια από το νέο άλμπουμ του Rack που δείχνουν ότι το BCC Gang είναι οι κλειδοκράτορες της ελληνικής ραπ