Θλίψη σε όλο το Χόλιγουντ προκάλεσε η είδηση που έγινε γνωστή πριν λίγη ώρα για τον θάνατο του Ray Liotta σε ηλικία 67 ετών. Ο Liotta, που τα τελευταία χρόνια είχε απομακρυνθεί από τη δουλειά και από το προσκήνιο της 7ης τέχνης, έγινε γνωστός με τον ρόλο του μαφιόζου Henry στην ταινία Goodfellas του Martin Scorcese πίσω στο 1990, ενώ πριν απ΄αυτό είχε έναν αξιοσημείωτο ρόλο στην ταινία Field of Dreams.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Deadline, ο Ray Liotta πέθανε στον ύπνο του στη Δομινικανή Δημοκρατία, όπου βρισκόταν για τα γυρίσματα της ταινίας Dangerous Waters. Ο θάνατος του προκάλεσε ένα σοκ στους συναδέλφους του, αλλά κυρίως στην κόρη του Karsen, που ετοιμαζόταν μάλιστα να παντρευτεί.

Μετά από μια 10ετία στην οποία ο Liotta ήταν εκτός του χώρου στην ουσία, τα τελευταία δύο χρόνια είχε αρχίσει να επιστρέφει, έχοντας συμμετοχές σε ταινίες όπως το Marriage Story του Noah Baumbach ή το The Many Saints of Newark και το No Sudden Move. Πριν το Dangerous Waters είχε ολοκληρώσει τα γυρίσματα για την ταινία Cocaine Bear, ενώ είχε προγραμματίσει να συμμετέχει στην ταινία The Substance μαζί με την Demi Moore και την Margaret Qualley.

Πριν απ΄αυτά, τον είχαμε δει στη σειρά Shades of Blue με τη Jennifer Lopez, στο Black Bird στο Apple TV και σε διάφορα γκεστ όπως στο ER το 2005 και στο Modern Family το 2017.

Εκτός από το Goodfellas και τα προαναφερθέντα, ο Ray Liotta είχε παίξει και στις ταινίες Hannibal, Narc, Blow και Copland.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Jung Ho-yeon: «Όταν είδα τον εαυτό μου στο Squid Game νόμιζα ότι τα σκ@τωσα»

Kourtney Kardashian: Γιατρός της είπε να πίνει το σπέρμα του Travis 4 φορές την εβδομάδα

Amber Heard: Μάρτυρας αποκάλυψε περιστατικό βίας προς σύντροφό της – Την «άδειασε» και η Kate Moss