Το τελευταίο 24ωρο, το όνομα της Rihanna «τρεντάρει» παγκοσμίως μετά την είδηση ότι ο σύντροφος και πατέρας του παιδιού της A$ap Rocky την απατάει με άλλη γυναίκα. Μάλιστα, η πηγή που δημοσίευσε πρώτη την είδηση αναφέρει πως το τρίτο πρόσωπο είναι η σχεδιάστρια και καλή φίλη της 34χρονης, Amina Muaddi. Η ίδια η σχεδιάστρια βγήκε στα social media να ξεκαθαρίσει την θέση της. 

Χωρίς να απαντάει ευθέως στο εάν έχει συνάψει σχέσεις με τον ράπερ, απορρίπτει τις φήμες: «Η γνώμη μου είναι ότι δεν χρειάζεται να απαντάμε σε αβάσιμα ψέματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. … Πρέπει όμως να ξεκαθαρίσω την θέση μου γιατί η φήμη αυτή βλάπτει όχι μόνο εμένα αλλά και άτομα με για τα οποία τρέφω σεβασμό και αγάπη» είπε μεταξύ άλλων η Ιορδανή σχεδιάστρια.

Τόσο στενή είναι η συνεργασία της τραγουδίστριας με την βραβευμένη σχεδιάστρια που έχουν δημιουργήσει μαζί σειρά παπουτσιών για την εταιρία της Rihanna, Fenty. Ταυτόχρονα, η Rihanna επιλέγει συνέχεια για τις εξόδους της παπούτσια σχεδιασμένα από την Muaddi.

Η είδηση, που αποδείχτηκε fake news από ό,τι φαίνεται, προκάλεσε πανικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα MME. Όλοι, είχαμε την ίδια απορία: πως γίνεται ο A$ap Rocky του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Rakim Mayers να κοιτάξει άλλη γυναίκα έχοντας την Rihanna δίπλα του, ειδικά σε αυτήν την περίοδο που είναι έτοιμη να φέρει στην ζωή το πρώτο τους παιδί.

Το ζευγάρι κάνει συνέχεια κοινές εμφανίσεις, στις οποίες φαίνονται πολύ αγαπημένοι. Οι δύο τους γνωρίζονται σχεδόν 10 χρόνια για τα περισσότερα από τα οποία ήταν φίλοι. Το 2018 άρχισαν να φουντώνουν οι φήμες ότι είναι στην πραγματικότητα ζευγάρι, μετά από φωτογραφίες που τους έδειχναν πολύ κοντά τον έναν στον άλλον. 

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr: 

Amber Heard: Βρέθηκε κοντά στο «σουτάρισμα» από το Aquaman 2 – Όχι για τον λόγο που νομίζεις

Al Pacino: Η νέα του σύντροφος είναι μόλις 28 ετών – «Δεν έχουν σημασία οι ηλικίες μας»

Cardi B: Ακολουθεί το trend των περίεργων ονομάτων και βαφτίζει το παιδί της «Κύμα»