Το Forbes όπως κάθε χρόνο δημοσίευσε την λίστα με τους δισεκατομμυριούχους του κόσμου. Η Rihanna δεν μπορούσε, βέβαια, να μην συμπεριλαμβάνεται σε αυτή. Η τραγουδίστρια και πλέον επιχειρηματίας διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε επαγγελματικό.

Η Rihanna εκτός από ότι περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Asap Rocky, βρέθηκε για πρώτη φορά ανάμεσα στους πιο πλούσιους ανθρώπους του κόσμου. Συγκεκριμένα, βρέθηκε στη θέση 1.729. Ακόμα, είναι η πλουσιότερη γυναίκα μουσικός στον κόσμο.

Παρότι έχει να βγάλει νέο τραγούδι από το 2016, διαθέτει τα brands, Fenty και SavageX Fenty lingerie. Μάλλον πάνε πολύ καλά και δεν χρειάζεται να ξαναβγάλει άλμπουμ εδώ που τα λέμε. Η περιουσία της έχει φτάσει τα 1.7 δισεκατομμύρια δολάρια. Συγκεκριμένα, η επωνυμία LVMH κατέγραψε έσοδα 550 εκατομμυρίων δολαρίων το 2020 και το μεγάλο μερίδιό της στην ετικέτα είναι αυτό που ανέβασε τα οικονομικά της στα δισεκατομμύρια.

Έτσι, ξεπέρασε τους άλλους μουσικούς Kanye West που βρέθηκε στο Νο. 1.513 (με 2 δισεκατομμύρια δολάρια) και τον μέντορά της, Jay-Z, στη θέση 2.076 (με 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια). Η Oprah Winfrey βρέθηκε, επίσης, στη θέση 1.196 (2,6 δισεκατομμύρια δολάρια).

Ακόμα ένα από τα κατόρθωμά της, είναι ότι τιμήθηκε με το Forbes “Self-Made Score” 10, την υψηλότερη κατάταξη για κάποιον που δεν κέρδισε τα εκατομμύρια του μέσω νεποτισμού ή κληρονομιάς. Ό,τι πέτυχε είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και τελικά έγινε το αφεντικό του εαυτού της. Η Rihanna, λοιπόν, είναι όλα αυτά και άλλα τόσα.

Nα σημειωθεί ότι η πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο, σύμφωνα με το Forbes, είναι η κληρονόμος της L’Oréal, Françoise Bettencourt Meyers από τη Γαλλία. Η περιουσία της εκτιμάται στα 74,8 δισεκατομμύρια δολάρια, οπότε η Rihanna έχει να διανύσει δρόμο για να πάρει κι αυτόν τον τίτλο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Forbes (@forbes)

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Ευτυχώς το έκοψαν: Το αστείο που θα έλεγε η Amy Schumer στα Oscar για τον Baldwin θα τα έκανε όλα πόπα

Elon Musk: Το απίστευτο τροχαίο με την McLaren F1 που παραλίγο να του κοστίσει την ζωή το 2000

Ed Sheeran: Κέρδισε τη δικαστική μάχη για το Shape of You – Κατηγορήθηκε για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων