Ανάρτηση για το διαζύγιό της από τον Τζιμ Τοθ δημοσίευσε η Ρις Γουίδερσπουν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Με μια λιτή ανακοίνωση το πρώην ζευγάρι αναφέρει ότι προτεραιότητά τους είναι ο γιος τους και πως οι δυο τους ακόμη και σε αυτή τη τόσο δύσκολη στιγμή του διαζυγίου νιώθουν απέραντη αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλον.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Έχουμε μερικά προσωπικά νέα να μοιραστούμε… Με μεγάλη προσοχή πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε», ανέφεραν στην κοινή τους δήλωση. «Έχουμε απολαύσει τόσα υπέροχα χρόνια μαζί και προχωράμε με βαθιά αγάπη, καλοσύνη και αμοιβαίο σεβασμό για όλα όσα δημιουργήσαμε», προσθέτουν και συνεχίζουν: «Μεγαλύτερη προτεραιότητά μας είναι ο γιος μας και ολόκληρη η οικογένειά μας καθώς περνάμε στο επόμενο κεφάλαιο. Αυτά τα θέματα δεν είναι ποτέ εύκολα και είναι εξαιρετικά προσωπικά. Εκτιμούμε πραγματικά τον σεβασμό όλων για το απόρρητο της οικογένειάς μας αυτή τη στιγμή».

Οι δυο τους ήταν παντρεμένοι για πάνω από μια δεκαετία πριν ανακοινώσουν την απόφασή τους να χωρίσουν.

Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε τον Μάρτιο του 2011, στην Καλιφόρνια. Τα παιδιά της Γουίδερσπουν από τον προηγούμενο γάμο της με τον Ράιαν Φιλίπε μάλιστα είχαν ειδικούς ρόλους για την περίσταση: η κόρη της ήταν μία από τις κουμπάρες και ο γιος της έφερε το δαχτυλίδι.

Ο Τοθ και η Γουίδερσπουν το 2012 έφεραν στον κόσμο τον γιο τους, Τένεσι Τζέιμς Τοθ.