Ήταν μάλλον να μη γίνει η αρχή με τον Rocky A$AP, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, και όχι για καλό λόγο. Μετά τα δημοσιεύματα για απιστία, τα οποία αποδείχθηκαν fake, ήρθε και η σύλληψη στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, αφού ο ράπερ μετά από καυγά φαίνεται πως πυροβόλησε και έφυγε τρέχοντας. Το κερασάκι στην τούρτα, όμως, ήρθε από μία άσημη, η οποία δεχόταν μηνύματα στο Instagram από εκείνον.

Τι κι αν είσαι με τη Rihanna; Τι κι αν είναι 4 μηνών έγκυος; Το φλερτ (για να μη το πούμε διαφορετικά) στο Instagram φαίνεται πως πάντα έχει ενδιαφέρον. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Sun, o Rocky A$AP έστελνε κάποια ερωτικά μηνύμα στην, Jilly, η οποία έχει 1.500 followers στο προφίλ της. «Με κάθε ειλικρίνεια, δεν είχα ιδέα ποιος ήταν» και πρόσθεσε: «Είδα ότι υπήρχε ένα μπλε τικ στο όνομά του στο Instagram και ρώτησα τις κόρες μου. Μου είπαν ότι είναι το αγόρι της Rihanna και το βρήκαν ξεκαρδιστικό. Έχει εκατομμύρια followers οπότε ένας Θεός ξέρει γιατί μου έστειλε μήνυμα».

Η Geordie Jilly, η οποία τώρα ζει στο Ντέβον, δημοσιεύει τακτικά φωτογραφίες της με μπικίνι και selfies στο γυμναστήριο. Είπε: «Γελούσα με τα παιδιά μου λέγοντας «η μαμά σου μπορεί να είναι 45, αλλά το έχει ακόμα».

Ο Rocky A$AP την πλησίασε πρώτη φορά τον Δεκέμβριο. Της έστειλε μήνυμα τρεις φορές σε δέκα ώρες, χωρίς να πάρει απάντηση. Κάποια στιγμή η Jilly απάντησε και στη συνέχεια αντάλλαξαν δεκάδες μηνύματα. Στη συνέχεια προσφέρθηκε να πετάξει την ίδια από το σπίτι της στο Έξμουθ στην Ουκρανία, την οποία επισκεπτόταν μερικούς μήνες πριν από την εισβολή της Ρωσίας . Αλλά η Jilly του απάντησε: «Δεν μπορώ να πάω στην Ουκρανία, δεν μπορώ να αντέξω οικονομικά τα Χριστούγεννα μετά το lockdown πέρυσι. Ο Rocky απάντησε: «Αυτό που δεν μπορείτε να ταξιδέψετε πουθενά;;;; Αυτό είναι χάλια. «Μόλις έφτασα εδώ. Το γυμναστήριο εδώ είναι όμορφο όμως».

Η Jilly, η οποία ξεκινά μια επιχείρηση ομορφιάς που ονομάζεται IV Lounge, είπε στη Sun: «Δεν υπάρχει περίπτωση να είχα πετάξει για να τον συναντήσω στην Ουκρανία. Θα ήταν τρελό, αλλά πολλές γυναίκες πιθανότατα συμφωνούν σε τέτοιες προτάσεις» και πρόσθεσε: «Σοκαρίστηκα όταν είδα ότι είναι με τη Rihanna, ειδικά το γεγονός ότι είναι έγκυος. Αλλά τίποτα δεν συνέβη και απλά είχαμε μια πολύ χαλαρή συζήτηση. Ελπίζω να είναι ευτυχισμένοι μαζί».

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Marilyn Monroe: Ντετέκτιβ αποκαλύπτει πως έχει υλικό με την ίδια και τους αδερφούς Kennedy να κάνουν σεξ

Zara Phythian: Η ηθοποιός του «Doctor Strange» και ο σύζυγός της κατηγορούνται για σεξουαλική παρενόχληση μιας 13χρονης