Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο είναι και πάλι μπαμπάς, επιβεβαίωσε εκπρόσωπος του ηθοποιού στο CNN την Τρίτη. Ο βραβευμένος με Όσκαρ μοιράστηκε για πρώτη φορά τα νέα τη Δευτέρα σε μια συνέντευξη στο ET Canada για την προώθηση της νέας του ταινίας, που εύστοχα ονομάζεται «About My Father».
Μιλώντας για την πατρότητα στη συνέντευξη, ο 79χρονος διόρθωσε ευγενικά τη δημοσιογράφο Μπρίτνε Μπλερ όταν εκείνη ανέφερε τα προηγουμένως γνωστά έξι παιδιά του Ντε Νίρο.

«Επτά, στην πραγματικότητα» τη διόρθωσε ο εμβληματικός ηθοποιός, προσθέτοντας «μόλις απέκτησα ένα μωρό».

Ο Ντε Νίρο έχει έξι παιδιά από προηγούμενες σχέσεις, αλλά δεν είναι σαφές ποια είναι η μητέρα του έβδομου παιδιού του. Ο πρωταγωνιστής του «Godfather» μοιράστηκε επίσης ότι του αρέσει να είναι πατέρας, λέγοντας ότι πιστεύει στο «να αγαπά τα παιδιά (του) ακόμα κι αν πρέπει να είναι «αυστηρός σε πράγματα» μερικές φορές.

«Δεν νομίζω ότι είμαι καλός μπαμπάς», είπε σεμνά ο Ντε Νίρο, συνεχίζοντας να αστειεύεται για το πώς η 11χρονη κόρη του, την οποία «λατρεύει», του προκαλεί «λύπη» κάποιες φορές.

Ο ηθοποιός ήταν στο παρελθόν παντρεμένος με την Diahnne Abbott από το 1976 έως το 1988 και είναι γονείς δύο παιδιών, της Drena και του Raphael. Το 1995 καλωσόρισε τους δίδυμους γιους, τον Aaron και τον Julian, με την τότε κοπέλα του, Toukie Smith. Ο De Niro ήταν επίσης στο παρελθόν παντρεμένος με την Grace Hightower πριν χωρίσουν το 2018, και το ζευγάρι είναι γονείς του γιου Elliot και της κόρης Helen Grace.

Με πληροφορίες από το CNN.