Η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε στο παρελθόν πολλές αναρτήσεις στο προφίλ της στο Facebook, και μία εξ αυτών «πήγαινε» στον Πάνο Κοκκινόπουλο. Η ανάρτηση έγινε το 2019 και έγραφε χαρακτηριστικά: «Επειδή κάποια στιγμή θα το κάνω το έγκλημα, να πείτε στον Κοκκινόπουλο πως θέλω να με υποδυθεί η Βλαντή».

Ως απάντηση στη Ρούλα Πισπιρίγκου, ο Πάνος Κοκκινόπουλος έγραψε σε ανάρτησή του στο Instagram: «Πες το κι έγινε!», ενώ έκανε ταγκ την εταιρεία παραγωγής με την οποία συνεργάζεται.

Η υπόθεση για τον θάνατο της Τζωρτζίνας και των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου δεν έχει κλείσει, ωστόσο ο σκηνοθέτης θέλει να την μεταφέρει στην μικρή οθόνη. Έτσι κι αλλιώς είναι ειδήμων σε τηλεοπτικές μεταφορές πραγματικών εγκλημάτων.

Όσον αφορά το που βρίσκεται η έρευνα, αύριο το μεσημέρι παραδίδονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που θα δείξουν εάν δολοφονήθηκαν με κεταμίνη και τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να παραδοθούν τα πορίσματα των ιατροδικαστών για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας από την Πάτρα.

Σύμφωνα με το MEGA, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που έχουν διενεργηθεί στο εργαστήριο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, θα φτάσουν στα χέρια των δύο έμπειρων ιατροδικαστών Καλογριά και Καρακούκη, το αργότερο μέχρι αύριο το μεσημέρι. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, δεν έχει ανιχνευτεί καμία τοξική ουσία στους ιστούς των δύο παιδιών. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει τοξικός παράγοντας που να συμμετέχει στους μηχανισμούς θανάτων.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Κλείδωσε» για την παρουσίαση του My Style Rocks

Τάσος Νούσιας: Η σκηνή του Σασμού που τον έκανε να αισθανθεί άσχημα

GNTM 5: Αυτή είναι η ανανεωμένη κριτική επιτροπή