Ο Ρούπερτ Μέρντοχ, ο μεγιστάνας των ΜΜΕ, αρραβωνιάστηκε την Αν Λέσλι Σμιθ, μετά από 6 μήνες γνωριμίας. Ο Μέρντοχ πρόσφατα -ούτε χρόνος δεν έχει περάσει- πήρε διαζύγιο από την 4η σύζυγό του Τζέρι Χολ και βάζει πλώρη για τον πέμπτο του γάμο. Ο ίδιος ορκίζεται πως αυτός θα είναι και ο τελευταίος. 

Ο Μέρντοχ που βρίσκεται στην… τρυφερή ηλικία των 92, αποκάλυψε τον αρραβώνα του στη New York Post, δείχνοντας και το μονόπετρο που έδωσε στην 66χρονη Σμιθ.

Μάλιστα, παραδέχτηκε πως ήταν αγχωμένος όταν έκανε την πρόταση γάμου καθώς όπως είπε «Φοβόμουν να ερωτευθώ, αλλά ήξερα ότι αυτός θα ήταν ο τελευταίος μου. Ελπίζω να είναι. Είμαι ευτυχισμένος».

Οι δυο τους γνωρίστηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο στον αμπελώνα Moraga, στο Μπελ Έαρ της Καλιφόρνιας, εξηγώντας ότι της τηλεφώνησε δύο εβδομάδες μετά τη γνωριμία τους. Για εκείνον η σχέση με την Αν Λέσλι Σμιθ είναι ένα «δωρό Θεού», αφού έχουν πολύ καλή επικοινωνία.

«Είμαι χήρα εδώ και 14 χρόνια. Όπως και ο Ρούπερτ, ο σύζυγός μου ήταν επιχειρηματίας. Εργάστηκε για τοπικές εφημερίδες, ασχολήθηκε με ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς και βοήθησε στην προώθηση της Univision. Οπότε μιλάω τη γλώσσα του Ρούπερτ. Μοιραζόμαστε τις ίδιες πεποιθήσεις» ανέφερε η Σμιθ, και πρόσθεσε ότι αισθάνεται πως περίμενε «την κατάλληλη στιγμή» για να αρραβωνιαστεί ξανά.

Οι προηγούμενοι γάμοι του Ρούπερτ Μέρντοχ

Ο Μέρντοχ έχει αποκτήσει έξι παιδιά, με την πρώτη του κόρη να είναι μόλις δύο χρόνια μικρότερη από τη νυν αρραβωνιαστικιά του.

Ο ίδιος παντρεύτηκε την πρώτη του σύζυγο, την πρώην αεροσυνοδό Πατρίτσια, το 1956, ωστόσο χώρισαν το 1967. Την ίδια κιόλας χρονιά παντρεύτηκε τη δεύτερη σύζυγό του, Άννα, μια δημοσιογράφο, με την οποία έμεινε μαζί για 32 χρόνια, πριν από το διαζύγιό τους το 1999. Στο πλαίσιο του διακανονισμού του διαζυγίου τους, η Άννα κέρδισε 1,7 δισ. δολάρια, εκ των οποίων 10 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά, σύμφωνα με το CNBC.

Ο Μέρντοχ στη συνέχεια παντρεύτηκε τη Γουέντι, μόλις 17 ημέρες μετά το διαζύγιό του με τη δεύτερη σύζυγό του. Τη χρονική περίοδο του γάμου τους, ο Μέρντοχ ήταν 68 ετών ενώ η Γουέντι μόλις 30. Ο γάμος τους διήρκεσε 14 χρόνια, πριν ανακοινωθεί ο χωρισμός τους.