O Ryan Reynolds είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους πιο διάσημους και αγαπητούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Ιδιαίτερα αγαπητός είναι όμως και στην πατρίδα του, τον Καναδά, εξού και τον τίμησαν δίνοντας το όνομά του σε δρόμο στην πρωτεύουσα της Οττάβα. Εκεί πέρασε και ένα μέρος της νιότης του.

Ο ηθοποιός μαζί με την σύζυγό του, Blake Lively, συμμετέχουν ενεργά σε φιλανθρωπικό έργο για τα Δικαιώματα των Παιδιών Μεταναστών, που εδρεύει στο Σικάγο, ενώ έχουν δωρίσει γενναιόδωρα ποσά σε φιλανθρωπικά ιδρύματα στην πόλη του Καναδά.

Ως φόρος τιμής, λοιπόν, ο δήμαρχος Jim Watson έδωσε το όνομα του Reynolds σε δρόμο της πρωτεύουσα, κάτι που έκανε γνωστό στο Twitter. «Είναι ξεκάθαρο ότι η Οττάβα έχει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά του Ryan – και προς τιμήν του, υπέβαλα πρόταση για να δοθεί το όνομά του σε έναν δρόμο», έγραψε.

Εννοείται πως ο ηθοποιός, με το γνωστό χιούμορ που διαθέτει, απάντησε σε αντίστοιχο ύφος: «Είναι απίστευτη τιμή και μια συμφωνία είναι συμφωνία, κύριε Δήμαρχε. Άλλαξα το όνομα της κόρης μου σε ‘Οττάβα’».

Σημειώνεται πως τον περασμένο μήνα, ο Reynolds ανακοίνωσε πως συγκεντρώθηκαν 850.000 δολάρια μέσω της φετινής καμπάνιας, τα οποία δωρίστηκαν στο Νοσοκομείο Άρρωστων Παιδιών του Τορόντο, ενώ πέρυσι ο ίδιος και η σύζυγός του έδωσαν 250.000 δολάρια στην Influence Mentoring, μια ομάδα που προσφέρει υποστήριξη σε αυτόχθονες μαθητές σε μια προσπάθεια να εξαλειφθούν τα κενά απασχόλησης και εκπαίδευσης.

Μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της επερχόμενης χριστουγεννιάτικης ταινίας του Spirited για το Apple TV+ στα τέλη του περασμένου έτους, ο Reynolds ανακοίνωσε ότι θα πάρει ένα διάλειμμα από την υποκριτική. Η επόμενη ταινία του, The Adam Project , θα κυκλοφορήσει στο Netflix τον Μάρτιο. Επιπλέον, ο Reynolds δεν άφησε το διάλειμμά του να παρεμποδίσει τις συνήθεις αλληλεπιδράσεις του στο Twitter και το Instagram, έχοντας κοινοποιήσει αναρτήσεις με τα σημερινά του σημεία και διαφημίσεις για τις διάφορες μάρκες του.

Με πληροφορίες από το MovieWeb