Ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε ένα ακόμη επαγγελματικό βήμα, αυτή τη φορά στη Νορβηγία και τη Σουηδία. Ο παρουσιαστής ταξίδεψε στο Όσλο, εκεί που πλέον υπάρχει το Paradox Museum, το οποίο δημιούργησε μαζί με τον Μίλτο Καμπουρίδη, αλλά και στη Στοκχόλμη.

Ο ίδιος το γνωστοποίησε μέσα από το Instagram του, γράφοντας στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Η ζωή είναι γεμάτη παράδοξα…και πολλά από αυτά θα βρίσκονται πλέον στα νέα μας μουσεία! Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, αφού το πρώτο Paradox Museum άνοιξε χθες στο Όσλο και αυτή είναι μόνο η αρχή! Η δήμαρχος της πόλης έκοψε την κορδέλα και μας καλωσόρισε στην πόλη της. Ένα μεγάλο μπράβο στην καταπληκτική μας ομάδα που έκανε αυτό το όνειρο πραγματικότητα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp)

Αντίστοιχα, και ο Μίλτος Καμπουρίδης μοιράστηκε κάτι από τα εγκαίνια, γράφοντας πως: «Ο κόσμος είναι γεμάτος με παράδοξα -ζωντανεύουμε τα καλύτερα από αυτά για να μπορούν να ζήσουν όλοι την εμπειρία. Το Όσλο είναι μόνο η αρχή. Στα μεγάλα εγκαίνια χθες το βράδυ, η Δήμαρχος του Όσλο καλωσόρισε το Paradox Museum στην πόλη της. Είμαι ευγνώμων και περήφανος για την σπουδαία ομάδα μας».

Σημειώνεται πως οι δυο συνεργάτες έχουν και το Μουσείο των Ψευδαισθήσεων στο κέντρο της Αθήνας.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο πατέρας μου μαχαίρωσε τη μάνα μου με φαλτσέτα»

Οι celebrities που τάσσονται υπέρ του Johnny Depp