Η Salma Hayek δεν είναι ένα άτομο που θα περάσει απαρατήρητο, παρά το ότι είναι μικρή στο δέμας. Το ταμπεραμέντο της είναι αρκετό για να παρέχει ενέργεια σε ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο, ο τρόπος που μιλάει τα αγγλικά είναι αξιομνημόνευτος και, φυσικά, έχει μια εξωτερική εμφάνιση που προσελκύει τους πάντες.

Κι αυτή την εμφάνιση φροντίζει να την επιδεικνύει περήφανα με αναρτήσεις της στα social media, στο Instagram κατά βάση. Είναι ένα απελευθερωμένο άτομο, αναμφίβολα, και από τη στιγμή που έχει όλες τις ανέσεις στη ζωή της, δε γίνεται να υπάρχει χώρος για ταμπού και ντροπές.

Προβάλλει, χωρίς να το κάνει επί τούτου, μια ελευθεριότητα του σώματος και αυτό την καθιστά ακόμα πιο γοητευτική.

Στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, η Salma Hayek είναι στην προσωπική της σάουνα, ξαπλωμένη, με μια πετσέτα να καλύπτει το στήθος της και άλλη μια πετσέτα στα απόκρυφα μέρη της.

«Αγκαλιάζοντας την ευεργετική δύναμη της σάουνα και ιδρώνοντας για να φύγει μακριά το άγχος αυτή την Παγκόσμια Εβδομάδα Ευεξίας», γράφει στο caption η Salma Hayek.

Η Μεξικανή ηθοποιός, μετά την συμμετοχή της για ένα επεισόδιο στο Black Mirror, όπου έπαιξε τον εαυτό της, ετοιμάζεται για τα επόμενα κινηματογραφικά της βήματα, έχοντας προς το παρόν την ταινία Without Blood, για την οποία έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα.

Στο παρελθόν, η Salma Hayek έχει τραβήξει τα βλέμματα με αντίστοιχες αναρτήσεις, όπως οι ακόλουθες.