Γαμπρός για 4η φορά έγινε ο Marc Anthony, που παντρεύτηκε την 23χρονη Nadia Ferreira, πρώην Μις Κόσμος. Στον γάμο που έγινε στο Μαϊάμι, δεν έδωσαν το παρών η Jennifer Lopez και τα δύο παιδιά που έχει μαζί με τον Anthony. Αντιθέτως, εκεί βρέθηκε η Salma Hayek με τον σύζυγό της και έκαναν εντυπωσιακή άφιξη με λιμουζίνα.

Η λιμουζίνα βέβαια ήταν το λιγότερο εντυπωσιακό, με την 56χρονη Μεξικανή να κλέβει για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις με τις στυλιστικές της επιλογές.

Με ένα λαχανί φόρεμα, που ήταν διακριτικά διάφανο, η Salma Hayek έδειξε πως είναι η πιο σέξι 56χρονη στον σελεμπριτοκόσμο, αφού το ντεκολτέ του φορέματος ήταν αρκετά βαθύ και αποκάλυπτε το πληθωρικό της στήθος.

Αυτή της η εμφάνιση ήρθε λίγες μέρες μετά την παρουσία της στην πρεμιέρα του Magic Mike: The Last Dance, όπου φόρεσε ένα διχτυωτό φόρεμα που αποκάλυπτε το κορμί της και τα εσώρουχά της.

Salma Hayek

MIAMI BEACH, FL – JANUARY 25: Salma Hayek attends the “Magic Mike’s Last Dance” World Premiere on January 25, 2023 in Miami Beach, Florida. (Photo by Alexander Tamargo/Getty Images)