Ο Salt Bae είναι από αυτούς τους διάσημους ανθρώπους που δεν τον ενδιαφέρει η κακή κριτική, ούτε τα άσχημα δημοσιεύματα. Όσο πηγαίνει κόσμος στο εστιατόριο του και δίνει 650 ευρώ για μια μπριζόλα, δεν τον ακουμπάει τίποτα.

Έτσι παρά τις αντιδράσεις που συγκέντρωσε στον τελικό του Μουντιάλ, με πλήθος κόσμου να του εξαπολύει επίθεση, ο Τούρκος σεφ είναι ξανά στο προσκήνιο. Έχει ταλέντο σε αυτό. Για την ακρίβεια, η συμπεριφορά του εξόργισε μια παρέα που βρέθηκε στο μαγαζί του, ωστόσο επειδή ζούμε στην εποχή των social media, εξοργίστηκε και ο κόσμος μετά το βίντεο που ανέβηκε από τον έναν στο TikTok.

Η παρέα έκατσε σε ένα από τα τραπέζια του εστιατορίου του στο Κατάρ, αγοράζοντας τη διάσημη μπριζόλα, με τιμή αυτή που αναφέραμε παραπάνω. Η μπριζόλα συνοδεύεται και από ένα σόου του Salt Bae, οπότε είναι σαν να πληρώνεις κι αυτόν. Ωστόσο, κι ενώ τον περιμένουν για να τον βγάλουν βίντεο και να το ανεβάσουν στο προφίλ τους, ο Τούρκος μάλλον ψιλοβαριόταν.

@ehtisham_aziz Saltbae guy review Qatar ??? food was extremely expensive and staff was very rude (1.7/10) ?? #fyp #fypシ #xyzbca #saltbae #argentina?? #saltbaeworldcup #review #dxb #tiktoksouthafrica ♬ Call Out My Name – The Weeknd

Συγκεκριμένα, έσκασε μύτη με τα ακουστικά στα αυτιά και την ώρα που έκοβε με τον δικό του τρόπο τη μπριζόλα, μιλούσε στο τηλέφωνο χωρίς να δίνει σημασία στην παρέα. Προφανώς βαθμολόγησαν το εστιατόριο από το σόου και την συμπεριφορά με ένα αστεράκι.

Διαβάστε ακόμη: Cristiano Ronaldo: Ταξίδεψε στη Σαουδική Αραβία με υπερχλιδάτο ιδιωτικό σκάφος και η Georgina έκανε φλεξάρισμα

Ένα ακόμη μπροστά στις αμέτρητες αρνητικές κριτικές για τη συμπεριφορά του Salt Bae. Η ματαιοδοξία και η απληστία κάποιες φορές μπορούν να σε φτάσουν από τα ψηλά στα πολύ χαμηλά. Θα φανεί αν αυτό ισχύσει κάποτε και για τον Nusret.