H Σαμάνθα Μίσοβιτς κατέκτησε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς στα Ελληνικά Καλλιστεία 2022, με τον αριθμό 10. Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή, σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, με οικοδεσπότη τον Πάνο Ζήνα. Την παρουσίαση ανέλαβε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Οι 12 υποψήφιες διεκδίκησαν τους πολυπόθητους τίτλους ομορφιάς, με στόχο τη συμμετοχή τους αργότερα στους διεθνείς διαγωνισμούς «Miss World» και «Miss International». Η κριτική επιτροπή που αποτελούταν από τους Λάκης Γαβαλάς, Ιωάννα Σουλιώτη, Κατερίνα Στικούδη, Σάσα Σταμάτη, Γιώργος Μεστούσης, Γκαλένα Βελίκοβα και τέλος, τη Σταρ Ελλάς 2021, Άννα Παυλίδου ξεχώρισαν τελικά, τη Σαμάνθα Μίσοβιτς, η οποία στέφθηκε με τον τίτλο.

Σαμάνθα Μίσοβιτς

Να σημειωθεί ότι για την 19χρονη δεν είναι η πρώτη φορά που καταφέρνει να κερδίσει κάποιον τίτλο ομορφιάς, καθώς στο παρελθόν είχε συμμετάσχει στα Κρητικά, αλλά και τα Πελοποννησιακά καλλιστεία.

Διαβάστε ακόμη: Jennifer Lopez: Το βίντεο που ανέβασε για να καταλαγιάσει τις φήμες χωρισμού από τον Ben Affleck

Η Σαμάνθα Μίσοβιτς με καταγωγή από τη Σερβία και την Ουκρανία, ζει στην Κρήτη και έχει συστηθεί ξανά στο ελληνικό μέσα από τη συμμετοχή της στο Big Brother. Το μόντελινγκ και η δημοσιότητα γενικότερα δεν ήταν το όνειρό της πάντα, αφού όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν ήθελε να κάνει καριέρα στον στρατό ή την αστυνομία.

Σαμάνθα Μίσοβιτς

Τελικά όμως την κέρδισε το μόντελινγκ. «Ήμουν πάρα πολύ αγχωμένη μέχρι να ανακοινωθούν οι πρώτες νικήτριες. Δεν το περίμενα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Τα όνειρά μου είναι να ασχοληθώ με το μόντελινγκ εντός και εκτός Ελλάδας και ελπίζω να τα καταφέρω», είπε στις πρώτες της δηλώσεις η Σταρ Ελλάς.