Ναι, καλά το είχαμε καταλάβει. Η Βίλμα είναι όντως λεσβία. Είναι πλέον επίσημο.

Η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων του HBO Max φαίνεται να έδωσε τέλος στις φήμες που αφορούσαν τον σεξουαλικό προσανατολισμό της αγαπημένης nerd ηρωίδας του Scooby-Doo, επιβεβαιώνοντας την ως μέλος της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας.

Ένα στιγμιότυπο από τη νέα ταινία που κυκλοφόρησε εν όψει του Halloween «Trick or Treat Scooby-Doo!», δείχνει τη ευφυή ηρωίδα της ομάδας Mystery Inc. να κοκκινίζει από τη γνωριμία της με τον χαρακτήρα μιας ενδυματολόγου, της Coco Diablo. Η σκηνή αυτή επιβεβαιώνει την ομοφυλοφιλία της Βίλμα, την οποία πολλοί είχαν ήδη υποπτευθεί εδώ και χρόνια.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η σκηνή έγινε αμέσως viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  επιβεβαιώνοντας τις υποψίες δεκαετιών.

Δείτε το εν λόγω βίντεο:

Το γεγονός ότι η Βίλμα είναι ομοφυλόφιλη δεν είναι κάτι καινούριο για τους φαν και τους δημιουργούς του «Scooby-Doo».

Ήδη οι James Gunn και Tony Cervone είχαν επιβεβαιώσει τη σεξουαλικότητα του χαρακτήρα, χωρίς όμως να το μεταφέρουν και επίσημα στην οθόνη.

Το 2020, ο Gunn έγραψε στο Twitter ότι «προσπάθησε» να κάνει τη Velma λεσβία στις live action ταινίες. «Το 2001 η Velma ήταν ξεκάθαρα γκέι στο αρχικό μου σενάριο. Αλλά το στούντιο συνέχισε να το αφήνει διφορούμενο ώσπου τελικά την παρουσίασε να έχει σχέση με ένα αγόρι» είχε γράψει.

Κατά τη διάρκεια του Pride του 2020, ο Cervone έγραψε στο Instagram, ότι «Το έχω ξαναπεί αυτό, αλλά η Velma στο «Mystery Incorporated» δεν είναι bi. Είναι γκέι. Πάντα σχεδιάζαμε ώστε η Velma να συμπεριφέρεται με λίγη ασάφεια και εκτός χαρακτήρα όταν έβγαινε με τον Shaggy, επειδή αυτή η σχέση ήταν λάθος για εκείνη».