Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του Cobra Kai για την 5η σεζόν, με ανακοίνωση ημερομηνίας της πρεμιέρας και ορισμένες πληροφορίες για το τι επρόκειτο να παρακολουθήσουμε. Σε πρώτη φάση, η σειρά θα επιστρέψει πολύ πιο γρήγορα από το αναμενόμενο, κι αυτό γιατί τα γυρίσματα της τελευταίας σεζόν ολοκληρώθηκαν στο ντεμπούτο της 4ης.

Έτσι λοιπόν, το Cobra Kai θα επιστρέψει στις 9 Σεπτεμβρίου, συνεχίζοντας την ιστορία από τα τελευταία γεγονότα του All Valley. Η Tory, η οποία κέρδισε με απάτη το τουρνουά χωρίς να το γνωρίζει, δεν αποκάλυψε τελικά την αλήθεια. Το Cobra Kai γίνεται ισχυρό και δημιουργεί μια αλυσίδα από dojos, εξουδετερώνοντας τον ανταγωνισμό των Miyagi-Do Karate και Eagle Fang.

Σε μια προσπάθεια εξουδετέρωσης των dojos του Silver, ο Daniel LaRusso και ο Johnny Lawrence συνεργάζονται με τον άσπονδο εχθρό του πρώτου, Chozen. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και το γεγονός ότι ο Johnny τα βρίσκει με τον γιο του, Robby Keene και φεύγουν μαζί για το Μεξικό, ώστε να βρουν τον Miguel Diaz.

Στο μεταξύ, οι δημιουργοί της σειράς δήλωσαν πρόσφατα ότι υπάρχουν ακόμα ιστορίες να διηγηθούν, έχοντας ήδη αρχίσει να δουλεύουν την 6η σεζόν. Επίσης, συζητιούνται spinoffs για διάφορους χαρακτήρες τόσο από τη σειρά Cobra Kai όσο και από τις ταινίες The Karate Kid , καθώς και περισσότερα guest stars από το franchise ταινιών. Οι θαυμαστές της σειράς θέλουν την επιστροφή της Hilary Swank του The Next Karate Kid, η οποία ανέλαβε τη σειρά μετά τον Macchio. Δεν υπάρχει κανένα σημάδι της στο trailer, ωστόσο ποτέ δεν ξέρεις.

Υπενθυμίζεται πως το Cobra Kai ξεκίνησε από το YouTube Red προτού μετακομίσει στο Netflix, συγκεντρώνοντας στην streaming πλατφόρμα φανατικούς θαυμαστές που φάνηκε ισχυρή η νοσταλγία για το Karate Kid.

Με πληροφορίες από ScreenRant

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Όταν νιώθεις απογοήτευση σκέψου ότι το φινάλε του Ozark ήταν πιο απογοητευτικό

Σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ που θα προστεθούν τον Μάιο στο Netflix

Netflix: Το trailer για το κορεάτικο «La Casa de Papel» – Τι διαφορά θα έχει