O «Moon Knight» μπορεί να είναι ο πιο σκοτεινός και ο πιο περίεργος χαρακτήρας του universe της Marvel. Το trailer που κυκλοφόρησε μας δίνει μια καλύτερη οπτική στις προσωπικότητες του Oscar Isaac και μια πρώτη ματιά στον Ethan Hawke ως τον «κακό». Το trailer αποκάλυψε επίσης ότι η σειρά θα έρθει στο Disney Plus στις 30 Μαρτίου.

Σύμφωνα με τη σύνοψη της Marvel, «η σειρά ακολουθεί τον Steven Grant, έναν υπάλληλο σε κατάστημα δώρων, ο οποίος έχει αναμνήσεις μιας άλλης ζωής. Ανακαλύπτει ότι έχει διασπαστική διαταραχή ταυτότητας και μοιράζεται το σώμα του με τον μισθοφόρο Marc Spector». Ανακαλύπτουμε τις σύνθετες ταυτότητές τους, ενώ αυτοί οδηγούνται σε ένα θανατηφόρο μυστήριο ανάμεσα στους ισχυρούς θεούς της Αιγύπτου. Αποφασίζει να γίνει τιμωρός του εγκλήματος, μετουσιωμένος στην ανθρώπινη μορφή του Αιγύπτιου Θεού του Φεγγαριού, Χονσού.

Το Moon Knight είναι σε σενάριο του Doug Moench. Επίσης την σκηνοθεσία ανέλαβε ο Mohamed Diab. Η πρώτη σεζόν της σειράς έχει προγραμματιστεί να περιλαμβάνει έξι επεισόδια, τα οποία θα κυκλοφορούν κάθε εβδομάδα στο Disney Plus.

Το Moon Knight δεν είναι η μόνη σειρά που φέρνει η Marvel σε streaming πλατφόρμες το 2022 . Η Disney Plus θα πάρει επίσης τα She-Hulk, Ms. Marvel και Secret Invasion , μαζί με τη σειρά I Am Groot και τη δεύτερη σεζόν του What If …? . Ενώ η Marvel δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας για κάποια, το Ms. Marvel πρόκειται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι.