Οι αδερφοί Duffer, οι δημιουργοί του Stranger Things επιβεβαίωσαν ότι το Vol.2 της 4ης σεζόν θα έχει τουλάχιστον 5 θανάτους. Για ποιον χτυπάει η καμπάνα; Για τον Steve Harington; Για την Nancy Wheeler; Για τον αδερφό της Mike; Ή μήπως για την Eleven;

Την πληροφορία επιβεβαίωσε και η πρωταγωνίστρια της σειράς Millie Bobbie Brown, η τηλεοπτική Eleven, η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Θέλαμε να βγάλουμε μία ομαδική φωτογραφία και δεν χωρούσαμε επειδή έχουμε γίνει σχεδόν 50 άτομα που παίζουν στην σειρά. Έτσι, έπρεπε να αρχίσουν να πεθαίνουν μερικοί από εμάς».

Δεν δείχνουν πολύ καλά τα πράγματα για τους αγαπημένους μας ήρωες του Hawkins. 

Που τους έχουμε αφήσει; Η Eleven μόλις έχει θυμηθεί μία τραυματική ανάμνηση που είχε βαθιά κρυμμένη στα άδυτα του μυαλού της, ότι εκείνη είναι που δημιούργησε τον Vecna σκοτώνοντας τον 001.

Τα μισά παιδιά της παρέας μόλις ξέφυγαν από το Upside Down, με εξαίρεση την Nancy η οποία είναι στα χέρια του Vecna ενώ οι άλλοι μισοί οδεύουν προς το μέρος που κρατείται η Eleven για να την σώσουν.

Ταυτόχρονα, η Joyce ξανά σμίγει με τον Hopper αφού τον σώζει και το αγόρι της Chrissy ψάχνει τον Eddie Munson και τους φίλους του για να πάρει εκδίκηση.

Ποιοι θα καταφέρουν να «επιβιώσουν» το τέλος της σεζόν και θα κάνουν την εμφάνισή τους και στον 5ο κύκλο;

Εμείς εδώ στο Nitro έχουμε κάνει ήδη τις δικές μας προβλέψεις για το ποιος θα μας… αφήσει αυτήν την σεζόν. Στατιστικά μιλώντας, θα πετύχουμε σίγουρα κάποιους. Δείτε πόσες πιθανότητες έχουν να επιζήσουν του τέλους της 4ης σεζόν οι πρωταγωνιστές της.

Στο διαδίκτυο, ακούγεται πολύ έντονα το όνομα του Steve Harington ανάμεσα σε αυτούς που δεν θα τα καταφέρουν, σε όλες συζυτήσεις γίνονται για την σειρά στο διάστημα που μεσολάβησε μέχρι να βγει το Vol.2.

Το Stranger Things Vol.2 και φινάλε της 4ης σεζόν θα είναι διαθέσιμο το Σάββατο 2 Ιουλίου 2022 στο ελληνικό Netflix.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr: 

Stranger Things: Η Millie Bobby Brown επιβεβαιώνει αυτό που φοβόμασταν για την 11 και το Upside Down

Stranger Things: Το Spotify έφτιαξε τη λίστα που «σώζει» από τον Vecna – Δες τη δική σου

Obi-Wan Kenobi: Πως το φινάλε της σεζόν έσωσε ολόκληρη τη σειρά του Disney+