Το επιτυχημένο τηλεοπτικό ριάλιτι «Keeping Up With the Kardashians» μπορεί προσωρινά να τελείωσε το καλοκαίρι, ωστόσο η πιο διάσημη οικογένεια όλων των εποχών επιστρέφει στις τηλεοπτικές οθόνες. Οι Kardashians υπέγραψαν πολυετή συμφωνία με τη Hulu για την δημιουργία περιεχομένου με την streaming πλατφόρμα.

Οι Kardashians είχαν αποκαλύψει ότι το KUWTK φτάνει στο τέλος του, μετά την 20η σεζόν. Κάτι τέτοιο προφανώς και δεν συνέβη, αφού η δουλειά τους είναι να προβάλλουν τη ζωή τους. Πώς θα μπορούσε να σταματήσει; «Είμαστε πολύ ευγνώμονες για το ότι μας παρακολουθήσατε όλα αυτά τα χρόνια, τις καλές στιγμές, τις κακές στιγμές, την ευτυχία, τα δάκρυα και τις πολλές σχέσεις και τα παιδιά. Θα έχουμε στην καρδιά μας για πάντα τις υπέροχες αναμνήσεις και τους αμέτρητους ανθρώπους που γνωρίσαμε στην πορεία.

Αυτή το ριάλιτι μας έκανε αυτό που είμαστε και θα χρωστάω για πάντα σε όλους όσους έπαιξαν ρόλο στη διαμόρφωση της καριέρας μας και στην αλλαγή της ζωής μας για πάντα», έγραψε τότε η Kim Kardashian στο Instagram. Το πιο «σύγχρονο ριάλιτι» θα κυκλοφορήσει στη Hulu στις 14 Απριλίου, με νέα επεισόδια κάθε Πέμπτη.

Έχουμε, λοιπόν, το trailer, στο οποίο εκτός από την καθόλου χλιδάτη καθημερινότητα της οικογένειας, βλέπουμε τον αρραβώνα της Kourtney και του Travis. Δεν περιμέναμε και τίποτα καλύτερο. «Δεν είχε ποτέ μια τέτοια αντίδραση για μένα και συνέβη αρκετές φορές», είπε ειρωνικά η Kim, αναφερόμενη στους πολλούς αρραβώνες της. Αν δούμε και τον Kanye West, τότε το ριάλιτι μπορεί να αρχίσει να θυμίζει και λίγο το «You» του Netflix, καθώς ο πρώην σύζυγός της έχει εκφράσει αρκετές φορές την εμμονή που έχει με την Kim.

Τι διαφορά έχει το νέο ριάλιτι «The Kardashians»

Στις 31 Δεκεμβρίου 2021, η οικογένεια αποκάλυψε ένα teaser με θέμα την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς για τη νέα τους σειρά στη Hulu. Με μικρές αλλαγές στον τίτλο, η σειρά The Kardashians, θα μας βάζει επίσης στη ζωή τους. Στις 4 Φεβρουαρίου, κυκλοφόρησε ένα νέο teaser με τις  Kar-Jenner ντυμένες σε τόνους εκρού και μπεζ. Η Kylie είναι ακόμα έγκυος στο βίντεο και τις βλέπουμε όλες μέσα σε γυάλινους τοίχους. «Όλοι οι τοίχοι θα γκρεμιστούν» λέει το teaser, την ώρα που βλέπουμε την Kendall να σπάει το γυάλινο κουτί της.

«Στη νέα σειρά, θα μας δείτε να εξελισσόμαστε ως οικογένεια, οι θαυμαστές θέλουν να είμαστε αυτοί που είμαστε και από την πρώτη στιγμή, έχουν επενδύσει συναισθηματικά στο show μας όπως και εμείς», είπε η Kris Jenner. Σύμφωνα με το Us Weekly, η Kim έκανε teasing την επιστροφή του Scott Disick, του πρώην της Kourtney.

Έχουμε, λοιπόν, το «The Kardashians», αλλά όχι το «Keeping up with the Kardashians», το οποίο μπορεί να μείνει θαμμένο στις σκοτεινές μνήμες του παρελθόντος. Η Kris είπε στον παραγωγό του KUWTK, Ryan Seacrest, τον Σεπτέμβριο ότι η οικογένεια ήθελε να «πάρει ένα διάλειμμα και να αναπνεύσει». Είπε επίσης ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για να τελειώσει το ριάλιτι.

Η οικογένεια λόγω αυξημένων υποχρεώσεων, προσωπικών και επαγγελματικών, δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις επιτακτικές ανάγκες των γυρισμάτων. Όλες σχεδόν έχουν τα δικά τους παιδιά και είναι δύσκολο να μπουν όλοι σε ένα γύρισμα. «Χρειαζόμαστε μόνο ένα λεπτό για να ανασυνταχθούμε», είπε η Kim στην Grazia τον Οκτώβριο του 2021, εξηγώντας ότι η οικογένεια δεν είχε κάνει διάλειμμα «εδώ και 14 χρόνια». 

Το κλιπ των Kardashians που κυκλοφόρησε στις 7 Φεβρουαρίου μοιάζει όμως πολύ με τα teaser του KUWTK του παρελθόντος. Μπορεί στο The Kardashians να καταπιαστούν με άλλα θέματα και θα τις δούμε να έχουν νέα ενδιαφέροντα. Τον Ιανουάριο του 2020, για παράδειγμα, η σειρά της Kim με επίκεντρο την κοινωνική δικαιοσύνη και τη μεταρρύθμιση των φυλακών, The Justice Project, έκανε πρεμιέρα στο Oxygen. Αυτή είναι μια νέα δράση της Kim, η οποία πέρα από την επιχειρηματική της δράση, ασχολείται και με τη νομική.

H καριέρα της Kendall στο modeling, η σχέση της και η αμφιλεγόμενη μάρκα 818 Tequila πρέπει να είναι στο επίκεντρο. Τον Σεπτέμβριο, η Kylie ανακοίνωσε τη δική της σειρά βρεφικών προϊόντων που ονομάζεται «Kylie Baby», και πρόσφατα έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της με τον Travis Scott.

Τέλος, η Kris Jenner επιβεβαίωσε ότι θα λανσάρει τη δική της μάρκα περιποίησης δέρματος μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, δηλώνοντας ότι ήταν «έτοιμη» να μπει στον επιχειρηματικό κόσμο του beauty.