To Netflix ετοιμάζει νέα σειρά-υπερπαραγωγή και στρέφει το βλέμμα του για τα γυρίσματα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο κυκλαδίτικο νησί της Πάρου. Η δημοφιλής πλατφόρμας streaming σκοπεύει να φτιάξει την δική του εκδοχή του γνωστού best seller βιβλίου του David Nicholls, «One Day».

Το One Day κυκλοφόρησε το 2009 και έγινε ταινία δύο χρόνια αργότερα με πρωταγωνίστρια την Anne Hathaway και πήγε σχετικά καλά στο box office φέρνοντας έσοδα ύψους 60 εκατομμυρίων δολαρίων με ένα αρκετά χαμηλό budget. Το Netflix δεν σκοπεύει να ξανά επιχειρήσει να κάνει ταινία αλλά θα φέρει την ιστορία στην οθόνη σε μορφή σειράς. Εξάλλου, οι σειρές είναι το δυνατό και ίσως το μόνο «χαρτί» που το έχει μείνει, όσο οι συνδρομές μειώνονται.

Η Ελλάδα θα «πρωταγωνιστήσει» στη νέα σειρά, μιας και μέρος των γυρισμάτων θα γίνει στην Πάρο. Μάλιστα, έχει ήδη αφισοκολληθεί στο νησί, αλλά και στην Αντίπαρο, η αγγελία εργασίας, στην οποία ζητούνται άτομα ως βοηθητικοί ηθοποιοί επί αμοιβή. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν από τις 24 Σεπτεμβρίου ως 4 Οκτωβρίου, ενώ αναζητούνται άτομα όλων των ηλικιών για να πάρουν μέρος σε αυτή την εμπειρία.

Netflix Πάρος

Όσον αφορά το στόρι της σειράς «One Day» που θα δούμε στο Netflix: «Είναι 1988 και ο Dexter Mayhew και η Emma Morley μόλις γνωρίστηκαν. Και οι δύο ξέρουν ότι την επόμενη μέρα, μετά την αποφοίτηση από το κολέγιο, πρέπει να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Αλλά μετά από μόνο μια μέρα μαζί, δεν μπορούν να σταματήσουν να σκέφτονται ο ένας τον άλλον. Καθώς περνούν τα χρόνια, ο Dexter και η Emma αρχίζουν να κάνουν ξεχωριστές ζωές, πολύ διαφορετικές από αυτές που κάποτε ονειρευόντουσαν.

Κι όμως, χωρίς να μπορούν να αφήσουν αυτό το ιδιαίτερο συναίσθημα από το πρώτο βράδυ, αναπτύσσεται μια εξαιρετική σχέση μεταξύ των δύο. Για περισσότερα από 20 χρόνια, στιγμιότυπα αυτής της σχέσης αποκαλύπτονται την ίδια μέρα – 15 Ιουλίου – κάθε έτους. Ο Dexter και η Emma αντιμετωπίζουν καυγάδες, ελπίδες, χαμένες ευκαιρίες, γέλια και δάκρυα. Και καθώς το αληθινό νόημα αυτής της κρίσιμης ημέρας αποκαλύπτεται, πρέπει να καταλάβουν τη φύση της αγάπης και της ίδιας της ζωής».

Όσοι, λοιπόν, θέλουν να δουν τον εαυτό τους σε σειρά του Netflix, δεν έχουν παρά να δηλώσουν ενδιαφέρον στα στοιχεία επικοινωνίας που δίνει η αγγελία.