Η Selena Gomez έδωσε συνέντευξη στο Good Morning America, όπου παρουσίασε το Wondermind, μια ιστοσελίδα που ετοιμάζει για όσους αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα. Η 29 τραγουδίστρια εξήγησε πως η αποχή της από το ίντερνετ, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ψυχική της υγεία.

Συγκεκριμένα, είπε ότι απέχει τέσσερα χρόνια, αν και πλέον χρησιμοποιεί ξανά τα social media προκειμένου να προσφέρει βοήθεια σε οποιονδήποτε δίνει παρόμοιες μάχες. «Δεν είμαι στο ίντερνετ εδώ και τεσσεράμισι χρόνια», αποκάλυψε. «Άλλαξε εντελώς την ζωή μου. Είμαι πιο χαρούμενη, πιο παρούσα. Συνδέομαι περισσότερο με τους ανθρώπους. Με κάνει να νιώθω κανονική», είπε.

Η Selena αποκάλυψε επίσης πως διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή το 2020 και εξήγησε πως η κατανόηση της ψυχικής υγείας της είναι «το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο» για εκείνη.  Όπως εξήγησε, στράφηκε στην 45χρονη μητέρα της, Mandy Teefy, για να την βοηθήσει να δημιουργήσει το Wondermind.

Γενικά, μέσα από την υποκριτική και το τραγούδι αλλά και το influencing, η ίδια θέλει να εκμεταλλευτεί την ανάγνώριση για να βοηθήσει. «Αν είμαι γνωστή για κάτι, ελπίζω να είναι απλώς ο τρόπος με τον οποίο νοιάζομαι για τους άλλους», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Marilyn Monroe: Νέο ντοκιμαντέρ επιβεβαιώνει ένα κρυφό «οικογενειακό μυστικό» – Ποιος ήταν ο βιολογικός της πατέρας

Jon Batiste: Η συγκινητική ιστορία του καλλιτέχνη των 5 Grammy – Η γυναίκα του έχει λευχαιμία, παντρεύτηκαν πριν κάνει μεταμόσχευση μυελού των οστών

Με πληροφορίες από Independent