Μετά από 1μιση χρόνο παγώματος, το Sex Education, μια ιδιαίτερη σειρά που ξεχώρισε, επιστρέφει στις 17 Σεπτεμβρίου. To trailer επιτέλους κυκλοφόρησε και μπορούμε να δούμε τους παλιούς γνώριμους χαρακτήρες σε μια νέα σχολική χρονιά.

Είναι μια νέα χρονιά, ο Otis κάνει συχνά σεξ, ο Eric και ο Adam επισημοποιούν την σχέση τους και ο Jean έχει ένα μωρό στο δρόμο. Εν τω μεταξύ, η νέα διευθύντρια Hope προσπαθεί να βάλει το Λύκειο Moordale σε έναν πυλώνα αριστείας, η Aimee ανακαλύπτει τον φεμινισμό, ο Jackson ερωτεύεται. Προετοιμάσου, λοιπόν, για εξωγήινα φαινόμενα, κέικ vulva και πολλά άλλα.

Μιλώντας σε μια δημοσίευση, ο Asa Butterfield, που παίζει τον Otis, αποκάλυψε ότι ο χαρακτήρας έχει «διαφορετικά πράγματα στο μυαλό του». «Έχει μεγαλώσει λίγο και γίνεται ελαφρώς πιο κουραστικός. Ήταν διασκεδαστικό να απεικονιστούν τα νέα του χαρίσματα. Μην ανησυχείτε, ωστόσο, είναι ακόμα αμήχανος », πρόσθεσε, ενώ επιβεβαιώνει επίσης ότι η σχέση με την Maeve θα συνεχίσει να αναπτύσσεται στην σεζόν 3.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με το Digital Spy, ο Butterfield αποκάλυψε επίσης ότι είναι «πολύ χαρούμενος» με το πρώτο επεισόδιο της τρίτης σεζόν. «Δεν πήγε εκεί που το περίμενα. Μερικά πράγματα έχουν αλλάξει. Είμαι ενθουσιασμένος.»

Σύμφωνα με τους Radio Times, η νέα σεζόν θα καλωσορίσει επίσης μια νέα παρτίδα υψηλού προφίλ ηθοποιών, όπως είναι η Jemima Kirke στον ρόλο της Hope, καθώς και ο Χάρι Πότερ και Star Trek: Discovery σταρ, Jason Isaacs, που θα παίξει τον αδερφό του κ. Groff, τον Peter. Το Netflix επιβεβαίωσε επίσης πρόσφατα ότι ο χαρακτήρας του μαθητή Cal θα ενσαρκωθεί από την Dua Saleh, ενώ η Indra Ové θα εμφανιστεί επίσης ως θετή μαμά της Elsie, Anna.