H Shakira επιβεβαιώνει τον χωρισμό της από τον Gerard Pique, μετά από 12 χρόνια σχέσης, σε επίσημη ανακοίνωσή της. Η απιστία του 35χρονου παίκτη της Μπαρτσελόνα κλόνισε την σχέση του ζευγαριού σε σημείο που θα τραβήξουν οριστικά χωριστούς δρόμους. Ωστόσο, κωλύματα στον χωρισμό τους δημιουργεί το ζήτημα της επιμέλειας των δύο παιδιών τους, Milan και Sacha.

«Με λύπη επιβεβαιώνουμε ότι χωρίζουμε» γράφει η ανακοίνωση της 45χρονης κολομβιανής σταρ. «Για το καλό των παιδιών μας, που είναι η βασική μας προτεραιότητα, ζητούμε σεβασμό στην ιδιωτικότητά τους».

Τα ισπανικά ΜΜΕ μεταδίδουν δημοσιεύματα που θέλουν την Shakira να διακομίσθηκε σε νοσοκομείο με κρίση άγχους, μη μπορώντας να αντέξει την πίεση που έχει δεχτεί τις τελευταίες ημέρες από την έκταση που έλαβε η είδηση για τη φημολογούμενη απιστία του Ισπανού συντρόφου της. Μάρτυρες αναφέρουν ότι την είδαν να μπαίνει σε ασθενοφόρο. Ωστόσο, η ίδια στην ανακοίνωσή της όπου επιβεβαιώνει τον χωρισμό, καθησυχάζει το κοινό ότι επισκέφτηκε το νοσοκομείο λόγω ενός τραυματισμού του πατέρα της.

Την ίδια ώρα, δημοσίευμα της ισπανικής Marca αναφέρει ότι η τραγουδίστρια σκοπεύει να μετακομίσει μαζί με τα παιδιά σε άλλη χώρα.

Υπενθυμίζεται ότι «πέτρα του σκανδάλου» φέρεται να στάθηκε μία 20χρονη σερβιτόρα.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

«Δεν είναι παντρεμένοι, αλλά μοιράζονται σημαντικά πράγματα που πρέπει να διευθετηθούν», αναφέρει η ισπανική εφημερίδα Informalia. «Πηγές λένε ότι κανένας από τους δύο δεν θέλει χρήματα από τον άλλον, αλλά θα υπάρξουν προβλήματα σχετικά με την επιμέλεια των δύο παιδιών τους».

«Η τραγουδίστρια δεν θέλει να συνεχίσει να ζει στη Βαρκελώνη», προσθέτει το ισπανικό μέσο. «Δεν έχει φίλους ή οικογένεια εδώ, εκτός από τον Pique, και η εφορία την κυνηγάει χρόνια, οπότε σκοπεύει να μετακομίσει και να εγκατασταθεί σε άλλη χώρα. Με τα παιδιά της φυσικά».

Ο Pique, όμως, δεν συμφωνεί. Ο ποδοσφαιριστής δεν θέλει να χωριστεί από τα παιδιά του ενώ επιμένει πως όλη τους τη ζωή έχουν ζήσει στη Βαρκελώνη και η αλλαγή χώρας μπορεί να τους επηρεάσει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

Οι ίδιες πηγές, σύμφωνα με το περιοδικό, διαβεβαιώνουν ότι κανένας από τους δύο «δεν είναι διατεθειμένος να υποχωρήσει σε αυτό το σημείο, οπότε αν δεν επιτευχθεί φιλική συμφωνία, τα πράγματα μπορεί να γίνουν πολύ δύσκολα».

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr: 

Shakira – Gerard Piqué: Η 20χρονη που φαίνεται να είναι η πέτρα του σκανδάλου

Shakira: Έπιασε τον Piqué να την απατάει με άλλη – Το Twitter της βρήκε ήδη τον επόμενο σύντροφο

Ντύσου με Gucci, Chanel, Balenciaga και «πούλα μούρη» με λιγότερο από 200€ – Βρήκαμε τα πιο «οικονομικά» items