Το δράμα συνεχίζεται στον χωρισμό που απασχολεί τις τελευταίες ημέρες τα μίντια, αφού πληροφορίες βγαίνουν συνεχώς στην επιφάνεια. Shakira και Gerard Pique ανακοίνωσαν με κοινή τους δήλωση τον χωρισμό τους, μετά από 12 χρόνια που ήταν μαζί, έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά.

«Με λύπη μας επιβεβαιώνουμε ότι χωρίζουμε. Για την ευημερία των παιδιών μας, τα οποία αποτελούν την ύψιστη προτεραιότητά μας, σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά τους. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας», έγραφε η κοινή δήλωση.

Η αιτία που έφερε την οριστική ρήξη, ήταν η απιστία του ποδοσφαιριστή με ξανθιά γυναίκα, όπως έγραψαν τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης. Ωστόσο, μια νέα εξέλιξη έρχεται να προστεθεί, αφού η πλευρά του Gerard Pique μάλλον εξεπλάγη με την όλη κατάσταση.

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο δημοσιογράφος Jose Antonio Aviles, ο οποίος εμφανίστηκε στην εκπομπή Viva la Vida, επικαλούμενος ανθρώπους από το περιβάλλον του Pique. «Κάποιος πολύ, πολύ κοντά στον Pique με διαβεβαίωσε ότι δεν υπήρξε καμία απιστία εκ μέρους του. Υπάρχει μεγάλη έκπληξη από την πλευρά του για τον χωρισμό και τη δήλωση που έστειλε η Shakira».

Shakira και Gerard Pique είχαν ανοιχτή σχέση

Όπως συνέχισε ο δημοσιογράφος, οι δυο τους είχαν ανοιχτή σχέση, κάτι που είχαν συμφωνήσει. «Η συμφωνία τους ήταν “εσύ κάνε ό,τι θέλεις και εγώ θα κάνω ό,τι θέλω”, αλλά να παρουσιάζονται ως ζευγάρι στο κοινό», πρόσθεσε ο Jose Antonio Aviles, υποστηρίζοντας και πάλι ότι μίλησε με πηγές από το περιβάλλον του Pique.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Ξανά single ο Kanye West: Χώρισε με τη «σωσία» της Kim Kardashian

Johnny Depp: Το μήνυμα που στέλνει στο πρώτο του βίντεο στο TikTok μετά τη νίκη του

Μήνυση για πνευματικά δικαιώματα στο Top Gun: Maverick – «Δεν δώσαμε την άδεια μας για να γυριστεί το sequel»