Shakira και Gerard Pique βρίσκονται στα δικαστήρια, μετά τον χωρισμό τους, σύμφωνα με την αθλητική ισπανική εφημερίδα, Marca. Αναφορικά με τα όσα γράφονται, οι μεταξύ τους σχέσεις είναι τεταμμένες, παρά το γεγονός ότι έχουν δύο παιδιά να φροντίσουν. Αντιθέτως, το κομμάτι των δικαιωμάτων στους γιους τους, τους έχει οδηγήσει ενώπιον του δικαστή.

Επιπλέον, η λατίνα τραγουδίστρια θέλει να μετακομίσει για λίγο στο Μαϊάμι της Φλόριντα, θέλοντας μαζί να πάρει και τα παιδιά. Κάτι που βρίσκει σε αντίθεση τον ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, ο οποίος της αρνήθηκε να φύγει από την Ισπανία.

Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης ο Pique έχει έντονη ανησυχία για το αν τα παιδιά του περάσουν πολύ χρόνο μακριά, με αποτέλεσμα να βλάψει τη σχέση τους με τους γονείς του ποδοσφαιριστή, καθώς αυτοί μένουν δίπλα στο σπίτι τους.

Στο μεταξύ, μπορεί ο ίδιος να καλοπερνάει σε νυχτερινά μαγαζιά, μαζί με διάφορες γυναικείες παρουσίες δίπλα του, στην πραγματικότητα τίποτα δεν του πηγαίνει όπως θα ήθελε. Ακόμα και σε επαγγελματικό επίπεδο, ο Xavi Hernández δεν τον υπολογίζει στα βασικά του σχέδια – αν κι ο ίδιος δηλώνει πως όποιος και να αποκτηθεί εκείνος θα είναι βασικός.

Το γεγονός ότι είναι πιεσμένος από παντού, το πλήρωσε ένας παπαράτσι, πάνω στον οποίο ο Pique ξέσπασε. Ο παπαράτσι ισχυρίζεται πως όχι μόνο του επιτέθηκε λεκτικά, αλλά του έσπασε και το κινητό το οποίο πέταξε στο πάτωμα.

https://twitter.com/LovelyYou42/status/1540463477571076096?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1540463477571076096%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fsports%2Farticle%2F1258393%2Fzerar-pike-espase-kinito-paparatsi-brosta-sta-matia-ton-paidion-tou-deite-video%2F

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Snik: Αποκαλεί τη σύντροφό του «πατσαβούρα» και προκαλεί ξανά

Kim Kardashian: «Δεν θα ξέρατε καν την Marilyn Monroe αν δεν έβαζα το φόρεμά της»

Brad Pitt: Σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την υποκριτική