Σε αυτή τη ζωή τίποτα δεν γίνεται τυχαία και όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Ειδικά αυτό το τελευταίο το έχεις ακούσει πολλάκις και το έχεις πει με καμάρι κι εσύ, εκεί που ήταν αναγκαίο. Σε αυτή τη ζωή όμως λέμε και το karma is a bitch (στο χωριό μας όλοι), οπότε λίγο-πολύ ερχόμαστε αντιμέτωποι με πράξεις του παρελθόντος.

Τώρα δεν θα ήθελα να πω ότι η Shakira πέτυχε τον σύντροφό της και πατέρα των δύο παιδιών της με άλλη γυναίκα, επειδή το κάρμα δεν της ‘ξηγήθηκε καλά, αλλά το σίγουρο είναι πως δεν θα έπρεπε να πέσει από τα σύννεφα. Όχι γιατί ο Gerard Piqué είναι 12 χρόνια μικρότερός της, όπως αρκετοί το έγραψαν ως «δικαιολογία» (εντελώς στερεοτυπική αντίληψη), αλλά γιατί της είχε δείξει τα δείγματα από τότε που την γνώρισε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

Η Shakira ήταν κάποτε το τρίτο πρόσωπο

Η Whenever Wherever όταν γνωρίστηκε με τον αμυντικό της Μπαρτσελόνα, έγινε το τρίτο πρόσωπο. Άθελα τής ή θελημένα, μια φορά έγινε. Ο Gerard Piqué εκείνη την εποχή διατηρούσε δεσμό με την Ισπανίδα ηθοποιό και μοντέλο, Nuria Tomas, την οποία και αποφάσισε να χωρίσει με συνοπτικές διαδικασίες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Núria Tomás (@nuria_tomas)

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια είχε δείξει από την αρχή ενδιαφέρον για τον Piqué, όταν τον είδε σε βίντεο κλιπ της για το Waka Waka (This Time for Africa), που ήταν ο επίσημος ύμνος του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής. «Όταν είδα το βίντεο, ήμουν κάπως ‘χμμ, αυτός είναι κάπως χαριτωμένος’. Και τότε κάποιος αποφάσισε να μας συστήσει». Και κάπως έτσι ακολούθησε η ιστορία που όλοι ξέρουμε.

Βέβαια, για να μην παρεξηγηθώ, σχεδόν ποτέ δεν φταίει το τρίτο πρόσωπο όταν μπαίνει σε μία σχέση. Κάποιος του άφησε την πόρτα ανοιχτή. Μπορεί ο Piqué να την ερωτεύτηκε παράφορα, κι εκείνη το ίδιο, το πρόβλημα είναι ότι δείχνεις ενδιαφέρον για κάποιον που βρίσκεται σε σχέση. Αυτό είναι θέμα με πολλές αναλύσεις, ωστόσο το αποτέλεσμα είναι ένα: Όταν χωρίζει κάποιος για σένα, το ίδιο μπορεί να κάνει και σε ‘σένα.

Πάντως, για όσους έχουν πέσει από τα σύννεφα για την απιστία του Piqué και το «πώς τόλμησε όταν δίπλα του είχε μια γυναίκα σαν την Shakira», νομίζω ότι έχει φτάσει αυτή η στιγμή να αντιληφθούμε ότι η απιστία – είτε πρόκειται για άνδρα είτε για γυναίκα – είναι πανανθρώπινη. Και όλες οι σχέσεις, ακόμα και των διασήμων, θέλουν δουλειά. Καθημερινή δουλειά. Το ότι μπορεί να είσαι ο αστέρας του Χόλιγουντ και να σε θέλουν όλοι και όλες, δεν σημαίνει ότι μπορείς να τα κάνεις όλα σωστά.

Το ότι η Shakira είναι μια σέξι γυναίκα, δεν σημαίνει επίσης ότι είναι και μια καλή σύντροφος. Χωρίς να ρίχνω το φταίξιμο για την απιστία. Κανείς δεν γνωρίζει τι συμβαίνει στις κλειστές πόρτες των διάσημων ζευγαριών. Και τέλος, το ότι η Shakira έφαγε το κέρατο, δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνει αποδεκτό και από τη Μαρία στο Περιστέρι και να το καταπιεί αμάσητο, γιατί «εδώ και η Shakira έφαγε κέρατο, εσύ δεν θα φας;».

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Ήταν αναμενόμενο: Ο Johnny Depp μπήκε στον κόσμο του TikTok – Ετοιμάζει θριαμβευτική επιστροφή

Keanu Reeves: Σπάνια εμφάνιση με την σύντροφό του στο κόκκινο χαλί – Τα κακεντρεχή σχόλια για την ηλικία της

Camille Vasquez: «Σφάζονται» στα πόδια της οι δικηγορικές εταιρείες στο Χόλιγουντ – Την θέλουν όλοι