To… «σακιροπικεϊκό» ζήτημα έφτασε επιτέλους σε μία λύση, καθώς το πρώην ζευγάρι, η Shakira και Gerard Pique, κατέληξαν στους όρους του διαζυγίου τους.

Το ζευγάρι, το οποίο επιβεβαίωσε τον χωρισμό του τον Ιούνιο, εξέδωσε ανακοίνωση την Τρίτη μετά από μια μαραθώνια 12ωρη συνάντηση με τους δικηγόρους τους, η οποία έληξε τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η διαπραγμάτευση της τραγουδίστριας και του ποδοσφαιριστή έφτασε μετά από μήνες διαφωνιών, καθώς δεν μπορούσαν με τίποτα να συμφωνήσουν τι θα κάνουν με την επιμέλεια των παιδιών τους αλλά και τον διαχωρισμό των οικονομικών τους.

Ο Pique, ο οποίος ανακοίνωσε ότι σταματάει το ποδόσφαιρο καθώς ήταν συναισθηματικά φορτισμένος λέγεται ότι έδωσε τη  συγκατάθεσή του για να μετακομίσει η πρώην σύντροφός του στο Μαϊάμι από το νέο έτος μαζί με τα παιδιά τους, τον 9χρονο Μίλαν και τον 7χρονο Σάσα.

Η επιθυμία της Shakira να μετακομίσει στην πόλη όπου ζούσε η ίδια και μέρος της οικογένειάς της ήταν το κύριο εμπόδιο στο να τα βρει το πρώην ζευγάρι εξωδικαστικά.

Το deal αυτό έγινε σύμφωνα με τα ξένα μέσα για να αποφευχθεί μια μακρά δικαστική διαμάχη ανάμεσά τους.

Το θέμα έχει πάρει τώρα νέες διαστάσεις, καθώς ο Πικέ  ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση εν μέσω της αγωνιστικής σεζόν. Οι γονείς του ποδοσφαιριστή, ο οποίος πλέον βγαίνει με το μοντέλο Κλάρα Τσία Μάρτι, έσπασαν τη σιωπή τους για τον χωρισμό του γιου τους και της Σακίρα.

Οι γονείς του Πικέ πιστεύουν ότι ο γιος τους χρειάζεται ηρεμία
Ο δικηγόρος πατέρας του, Τζοάν Πικέ και η γιατρός μητέρα του Μονσεράτ Μπερναμπέου, μέχρι στιγμής τηρούσαν σιγή ιχθύος σχετικά με τον χωρισμό του πρώην ζευγαριού, αλλά σύμφωνα με Ισπανό δημοσιογράφο, επιτέλους μοιράστηκαν τη δική τους πλευρά της ιστορίας.

«Φεύγει από την Μπάρτσα τώρα γιατί δεν θέλει να φύγει από την πίσω πόρτα. Πρέπει να είναι ήρεμος για να λύσει τα προβλήματά του με τη Σακίρα», δήλωσαν οι γονείς του Πικέ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gerard Piqué (@3gerardpique)