Η ηθοποιός Σιένα Μίλερ μίλησε για την «κρίση» που αντιμετώπισε να γίνει ξανά μητέρα στα 41 της και για την «μισογυνική» αφήγηση γύρω από τη διαφορά ηλικίας των 14 ετών με τον σύντροφό της. Η σταρ της «American Woman», η οποία περιμένει κοριτσάκι με τον 27χρονο ηθοποιό Όλι Γκριν, καταδίκασε τα «διπλά πρότυπα» γύρω από το θέμα.

«Νομίζω ότι οι άνθρωποι αισθάνονται άνετα με έναν τρόπο ζωής που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια, ο οποίος είναι πολύ μισογυνιστικός και πατριαρχικός», είπε η Σιένα Μίλερ στο podcast της Vogue νωρίτερα αυτό το μήνα.

«Εγώ που είμαι μεγαλύτερη γυναίκα και σε σχέση με ένα νεότερο άτομο ή έγκυος άνω των 40 – και αυτό είναι «ανεύθυνο» και «το καημένο παιδί… νομίζω ότι είναι τόσο ανδιαμφισβήτητο στο μυαλό των ανθρώπων», είπε. είπε. «Αλλά είναι παράλογο». «Απλώς βρίσκω αυτή την κρίση τόσο μονόπλευρη και τόσο λυπηρή», πρόσθεσε η Σιένα Μίλερ.

Σε συνέντευξή της στη βρετανική Vogue, που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη, περιέγραψε την κούραση στο να πρέπει να συμβαδίζει με τη συζήτηση γύρω από την ηλικία της. «Θα ήθελα πολύ να φτάσω σε ένα σημείο που να μην νιώθω την ανάγκη να αστειεύομαι με το ότι είμαι μεγαλύτερη και έχω ένα μωρό», είπε στο περιοδικό.

Η διαφορά ηλικίας δεν πτοεί τη Σιένα Μίλερ

Συζητώντας τη διαφορά ηλικίας 14 ετών μεταξύ της ίδιας και του ηθοποιού του «The Crown», η Σιένα Μίλερ είπε ότι βλέπει μια «συνείδηση ​​της δυναμικής που εισέρχεται στις σχέσεις μεταξύ ανδρών και γυναικών στις μέρες μας, κάτι που δεν είχαμε πριν από 20 ή 25 χρόνια».

Αναπολώντας το πώς γνωρίστηκαν σε ένα αποκριάτικο πάρτι, η Μίλερ είπε ότι υπήρχε ένα φιλί, αλλά δεν άργησε να υποχωρήσει στην ιδέα το να προχωρήσουν να κάνουν σχέση. «Και μετά δούλεψε σκληρά για να με πείσει να πάω για ένα ποτό μαζί του», πρόσθεσε η Μίλερ.

Για την Σιένα Μίλερ, η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός. «Δεν νομίζω ότι μπορείτε να νομοθετήσετε για θέματα καρδιάς», πρόσθεσε.

Πηγή: CNN

*Photo Credits: Shutterstock