Αν κάτι μπορούμε να πούμε για τον Silvio Berlusconi αυτό δεν είναι άλλο από το ότι απολαμβάνει τη ζωή. Μάλιστα, στα 85 του χρόνια, ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας αποφάσισε να προχωρήσει τρίτη φορά σε γάμο, με την 32χρονη Marta Fascina, με την οποία διατηρεί σχέση δύο χρόνια περίπου. Φυσικά το παρασκήνιο είναι έντονο.,

Ο γάμος, ο οποίος ήταν περισσότερο συμβολικός παρά ο original ο παραδοσιακός, δεν είχε ούτε ιερέα ούτε δήμαρχο. Παρ’όλα αυτά το ζευγάρι ήταν ντυμένο ανάλογα, με τον Berlusconi να φοράει το γαμπριάτικο κοστούμι Armani και τη Marta να τη συνοδεύει ο πατέρας της στον γαμπρό, φορώντας ένα φόρεμα που θύμιζε νυφικό, δια χειρός Antonio Riva, φτιαγμένο από γαλλική δαντέλα με μια ουρά μήκους 3,5 μέτρων, με το κόστος του φορέματος να εκτιμάται περίπου στα 20.000 ευρώ. και κρατώντας ανθοδέσμη στα χέρια. Φυσικά και ο χώρος ήταν κατάλληλα στολιμένος στο να παραπέμπει σε γαμήλια δεξίωση.

Γιατί όμως ήταν συμβολικός ο γάμος; Υπάρχει εξήγηση. 

Αυτή τη στιγμή οι δυο τους δεν είναι και επίσημα παντρεμένοι, εφόσον δεν υπάρχει τίποτα χειροπιαστό που να αποδεικνύει την ένωση τους, κι αυτό γιατί πλανάται στον αέρα μια έντονη διαμάχη με τα παιδιά του μεγιστάνα των ΜΜΕ. Αν ο Berlusconi παντρευόταν κανονικά, η Marta θα γινόταν κληρονόμος της περιουσίας ως σύζυγός του, με ένα ισχυρό μερίδιο άνω των 5 δις λιρών. Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ήταν προσβολή αυτό για την ίδια, θύμωσε που δεν είχε έναν γάμο όπως τον ήθελε, αλλά συμβιβάστηκε για τα μάτια του συντρόφου της.

Και τώρα που είπαμε για τα μάτια του συντρόφου της, να πούμε ότι είναι και το μοναδικό φυσικό χαρακτηριστικό που έχει μείνει ίδιο και απαράλλαχτο πάνω του. Το υπόλοιπο πρόσωπο μοιάζει σαν κούκλα, λες και είναι ομοίωμα του μουσείου Madame Tussauds.

Όπως αναφέρει το ιταλικό Vanity Fair, o αδερφός του 85χρονου και τα παιδιά του, έδωσαν το «παρών», ενώ ο δεύτερος γιος του, απουσίαζε. Η απουσία του φέρεται να οφείλεται στο ότι προτιμά να μένει μακριά από κόσμο, λόγω του φόβου του να μην κολλήσει κορωνοϊό.

«Μια γιορτή αγάπης» αξίας 400.000 ευρώ

Ο Berlusconi ονόμσε μια ιστορική ιδιοκτησία που ονομάζεται Villa Gernetto στην πόλη Λέσμο, βόρεια του Μιλάνου.
ασε τη δεξίωση ως «γιορτή αγάπης», η οποία διεξήχθη. Ακολούθησε φυσικά τραπέζι και «γλέντι» στο εστιατόριο Da Vittorio και οι καλεσμένοι απόλαυσαν μοσχαρίσιο mondeghili με λεμόνι, νιόκι ρικότας και πατάτες με σαφράν, καθώς και paccheri «alla Vittorio» αλλά και μοσχαρίσιο κρέας μαγειρεμένο σε κόκκινο κρασί, με κρέμα καρότου αρωματισμένη με κανέλα.

Με τα πολλά, κόστισε περίπου 400.000 ευρώ αλλά είναι μικρό το ποσό για τον Silvio Berlusconi.

Η σχέση του ζευγαριού

Οι φήμες για την σχέση τους ξεκίνησαν το 2020, όταν η επί χρόνια σύντροφος του, Francesca Pascale, παραδέχτηκε πως η Marta αφιέρωνε πολύ χρόνο στη βίλα του στο Μιλάνο. Κι ενώ οι πρώτες δηλώσεις έκαναν λόγο για επιχειρηματική σχέση, αποδείχθηκε σύντομα πως υπήρχε κάτι παραπάνω, όταν φωτογραφήθηκε να αποχωρεί από ένα πολυτελές ελβετικό θέρετρο με τον Silvio. Στις φωτογραφίες τότε, το ζευγάρι εικονιζόταν να βγάζει βόλτα τον σκύλο τής Pascale.

Η Marta, η οποία φέρεται να έχει τατουάζ στο σώμα της τα αρχικά του δισεκατομμυριούχου, έχει υποστηρίξει το πολιτικό κόμμα που ίδρυσε ο Berlusconi τη δεκαετία του ’90 και τον γνωρίζει από τότε που η ίδια εργαζόταν στην ποδοσφαιρική ομάδα της Μίλαν. Σε αναρτήσεις της στο Instagram, ποζάρει κομψά στο Κοινοβούλιο, ενώ σε άλλες κοιτάζει σαγηνευτικά τον φακό.

Αναλογιζόμενος τη διαφορά ηλικίας 53 ετών μεταξύ της Marta και του Berlusconi στην αρχή της σχέσης τους, ένας πολιτικός αντίπαλος είπε: «Αν θέλει να κάνει όνομα, το πέτυχε. Τι είναι αυτό που μπορεί να βρίσκει μια γυναίκα 30 ετών σε έναν άνδρα 83 ετών;».

Ποια είναι η Marta Fascina

Γεννημένη σε μια παραλιακή πόλη της Νότιας Ιταλίας, η Marta αποφοίτησε με πτυχίο στη Λογοτεχνία και τη Φιλοσοφία από το Πανεπιστήμιο Σαπιέντζα της Ρώμης και άρχισε να εργάζεται για τον ποδοσφαιρικό σύλλογο AC Milan ως υπεύθυνη Τύπου. Εκείνη την εποχή η ομάδα ανήκε στον Berlusconi και οι δυο τους έρχονταν συχνά σε επαφή.

Η Φασίνα έγινε σούπερ φαν της κορυφαίας ιταλικής ομάδας -και του ιδιοκτήτη της- και ήταν περίπου εκείνη την εποχή που φέρεται να έκανε τατουάζ τα αρχικά του ονόματός του SB, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Il Messaggero.

Ξεκίνησε την πολιτική της σταδιοδρομία γράφοντας μια σειρά υποστηρικτικών άρθρων για μια εφημερίδα που στηρίζει το Forza Italia, το κόμμα που ξεκίνησε ο Berlusconi το 1994, όταν εξελέγη για πρώτη φορά πρωθυπουργός.

Αλλά μόλις πριν από δύο χρόνια εξελέγη βουλευτής στην περιφέρεια της Καμπάνια. Μέχρι στιγμής η καριέρα της ήταν μη θεαματική και σε αντίθεση με τον νέο της σύντροφο φαίνεται να είναι απαλλαγμένη από σκάνδαλα. Οι συνάδελφοί της την περιγράφουν ως μια «απλή αλλά χαριτωμένη» παρουσία στο ιταλικό Κοινοβούλιο.

Σπάνια ψηφίζει και δεν έχει επιδιώξει να παρέμβει σε πολιτικά θέματα που συζητούνται κατά την τρέχουσα κοινοβουλευτική περίοδο.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr

Πάνος Καμμένος: Έπαθε Madonna και έχει λίγη φωτογραφία πάνω στα φίλτρα του

Η νέα «φωλιά» της Jennifer Lopez και του Ben Affleck: Θα αγοράσουν υπερπολυτελή έπαυλη 50 εκατ. δολαρίων