Ο Simon Leviev, γνωστός πια ως ο Απατεώντας του Tinder, μπορεί να κέρδισε φήμη από το ντοκιμαντέρ του Netflix και να θέλησε να την εκμεταλλευτεί, έχει όμως και τα μπλεξίματά του. Ένα εξ αυτών, είναι ότι η οικογένεια του μεγιστάνα διαμαντιών Lev Leviev, κατέφυγε στη δικαιοσύνη, κάνοντας μήνυση στον Simon για την ονομασία.

Συγκεκριμένα, το πραγματικό όνομα του πρωταγωνιστή του Netflix, είναι Shimon Haut, ωστόσο χρησιμοποιούσε το παρατσούκλι προκειμένου να ρίξει τις ανυποψίαστες γυναίκες. Τους πουλούσε ένα παραμύθι, λέγοντας πως ήταν ο γιος του Ισραηλινορώσου επιχειρηματία, ενώ χρησιμοποιούσε και το logo της εταιρείας διαμαντιών.

Jason Momoa: Είναι επίσημα ο «bad guy» του Fast & Furious 10

Αναφορικά με τη μήνυση της οικογένειας, όπως δήλωσε η CEO του Leviev Group και κόρη του δισεκατομμυριούχου, Chagit Leviev, «ξεκινήσαμε να ακούμε για τον Simon Leviev το 2017. Υπάρχουν 9 παιδιά στην οικογένειά μου, 5 αγόρια – και κανένα από αυτά δεν ονομάζεται Simon- και 4 κορίτσια. Σύντομα άρχισα να ακούω από dealers διαμαντιών πως έδινε επιταγές των 350.000 στο όνομά μας, όμως δεν ήταν δικές μας επιταγές. Αργότερα, μία άλλη εταιρεία επικοινώνησε μαζί μας και μας είπε πως τους χρωστούσαμε 600.000 δολάρια για ιδιωτικά τζετ».

Πρόσθεσε ότι αν και η εταιρεία επικοινώνησε με την αστυνομία στο Ισραήλ, ο Leviev ήταν συνεχώς εκτός χώρας, πράγμα που έκανε δύσκολο το έργο του εντοπισμού. Η ίδια υπογράμμισε το γεγονός πως η οικογένειά της δεν έχει καμία σχέση με τον διάσημο απατεώνα, κάτι που όπως δήλωσε, δεν έγινε ξεκάθαρο από το ντοκιμαντέρ του Netflix, με αποτέλεσμα να λαμβάνουν τηλεφωνήματα παρενόχλησης. Μάλιστα, η εταιρεία προχώρησε και στην ανάρτηση μίας ανακοίνωσης μέσω social media για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Οι κινηματογραφικές ταινίες που θα δούμε από την Πέμπτη 3 Μαρτίου

«Είμαστε πολύ λυπημένοι για τα θύματα, αυτός ο τύπος είναι ψεύτικος και μία απάτη. Ακόμα κι αν είμαστε μία εταιρεία διαμαντιών, είμαστε κι εμείς θύματα”, δήλωσε η κληρονόμος, η οποία επιθυμεί τα χρήματα που θα λάβουν από τη μήνυση, να διατεθούν προς τα χρέη των πραγματικών θυμάτων».

Σημειώνεται πως πρόσφατα έδωσε την πρώτη του συνέντευξη μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ του Netflix, The Tinder Swindler, χωρίς να παραδέχεται το λάθος του. Μιλώντας στο Inside Edition , είπε, «ήμουν απλώς ένας άντρας που ήθελε να γνωρίσει μερικά κορίτσια στο Tinder. Δεν είμαι απατεώνας του Tinder».

Σε ένα δεύτερο απόσπασμα που κοινοποιήθηκε από το Entertainment Weekly, ισχυρίζεται επίσης ότι του Netflix το παρουσιάστηκε αληθινό ντοκιμαντέρ, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια εντελώς φτιαγμένη ταινία. Είμαι ο μεγαλύτερος τζέντλεμαν στον κόσμο. Με αποκαλούν τον απατεώνα του Tinder. Δεν είμαι απατεώνας και δεν είμαι ψεύτη;. Οι άνθρωποι δεν με γνωρίζουν, οπότε δεν μπορούν να με κρίνουν».

Με πληροφορίες από Cosmopolitan