Μετά την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ «Ο Απατεώνας του Tinder», στο Netflix, ο Simon Leviev έγινε διάσημος για τις απάτες του σε ανυποψίαστες γυναίκες, από τις οποίες απέσπασε μεγάλα χρηματικά ποσά. Ο ίδιος συνελήφθη στην Αθήνα, ωστόσο στη φυλακή έκατσε πέντε μήνες, λόγω καλής διαγωγής.

Ο Shimon Hayut, το πραγματικό του όνομα, θέλει καταπώς φαίνεται να εκμεταλλευτεί τη φήμη του που απέκτησε, σε μια προσπάθεια να αποσπάσει επιπλέον χρήματα. Όλα αυτά, την ώρα που οι γυναίκες που εκμεταλλεύτηκε και κοροϊδεψε, προσπαθούν ακόμα να ορθοποδήσουν και να ξεχρεώσουν τα δάνεια που πήραν για χάρη του.

Ο ίδιος ζει πλέον στο Ισραήλ, κάνοντας πλουσιοπάροχη ζωή, έχει σχέση με μοντέλο και σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με τη διάσημη μάνατζερ, Gina Rodriguez.

Τα σκάνδαλα που συγκλόνισαν: 4 νέες σειρές για πρόσωπα που δίχασαν και εξαπάτησαν

Το project αφορά εκπομπή γνωριμιών, στην οποία θα είναι πρωταγωνιστής, με τις γυναίκες να ανταγωνίζονται για την αγάπη του. Δυσκολεύομαστε, βέβαια, να πιστέψουμε ότι θα υπάρχουν γυναίκες που επιθυμούν να τον έχουν στη ζωή τους, μετά τα όσα έχουν γίνει γνωστά, αλλά έχουν δει πολλά τα μάτια μας η αλήθεια είναι.

Ένα άλλο πιθανό σενάριο που βρίσκεται υπό συζήτηση, είναι ένα podcast, στο οποίο το αντικείμενο του πόθου, θα μοιραστεί ιστορίες από τα πετυχημένα και μη ραντεβού του με γυναίκες.

Μετά το ντοκιμαντέρ, πάντως, ο Shimon έχει διαγράψει τους λογαριασμούς του στα social media, αν και προσπαθεί να κρατήσει τη παρουσία του σε αυτά, με ένα προφίλ στο TikTok, με το όνομα @simon_leviev_official.

Ο λογαριασμός αυτός, έχει μέχρι τώρα περισσότερους από 169.000 ακόλουθους, αλλά ορισμένοι θεωρούν ότι πρόκειται για ψεύτικο προφίλ μιας και η αυθεντικότητά του δεν έχει επαληθευτεί.

Με πληροφορίες από ENews

Inventing Anna: Η νέα σειρά του Netflix που θα σε κλείσει σπίτι σου το ΣΚ